Brzdiče:6gST202SS aneb NIKDY nekupujte auto ve špatném stavu

vše ohledně modelové řady Celica
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No zcela tak jednoduché Libore to není optej se Idaha jak jsme např. blbli kvůli mým deskám na moji Celicu :cry:.Vše sedělo podle katalogu jen ne na autě :lol: .Podle VIN to skutečně jde určitě líp - viz můj termostat,taky podle katalogů MJ,a jiné nejmenované díly Niparts podle katalogu mělo sedět :lol: a nesedělo!
Nějaké ty auta doma jsou.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

To Doky: tvůj problém mi přiblížil Idaho. :) souhlasím není nic jiného než ověřit dle vin ale tohle jde po telefonu a do 10min víš na čem jsi. Jinak ta opravná sada konkrétně v tomto případě sedí. Já ji objednával. ;)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

libor12 píše:Tak tyhle hlášky typu oni to shánějí mě dokážou rozesmát. :D nevím co je v tom za problém. Pokud máš 1.8 tak číslo opravné sady od nipparts je ni J3822101 přední náprava a J3822104 zadní náprava. A jsou normálně skladem. Pro 202 je sada od frenkitu pod číslem FK 240012 opět skladem.
Teď píšeš o destičkách....mě ale zajímá ta sada těch těsnících gumiček. Víš co...všechno co shánim nejdřív zkoušim přes kamaráda z jednoho autoshopu kvůli dobrý slevě, ale jenže nejsou specializovaný na japonce, tak s tímhle má problém. A já, jelikož jsem japonský auto nikdy před tim neměl, a zvlášť celicu, tak ještě nemam potuchy o řadě výrobcích. Tak sorry, že tě to vytáčí, ale ještě to nemam v merku :oops: No a jelikož mam SS nápravu, tak se shání o to hůř...už když jsem potřeboval oživit přední ramena, tak to byl celkem boj (nový jsou fakt mastný), tak jsem je nechal zrepasovat u pana Matějčka (Praha). A myslim, že můžu doporučit.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Nic mě nevytáčí. Matějčka znáš tak proč jsi nezačal rovnou u něj? Čísla co jsem uvedl jsou sady pro opravu třměnu ne desky. Idaho má věci že stejného zdroje jako Matějček,ale udělá Ti lepší cenu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

kdyby si to nemohl sehnat nikde jinde nez v toyo tak kdyz tak origo cislo by melo byt 04479-20210 (primo pro ST202 SS)

http://www.repart.ru/_pages/toyota/inde ... 0wNDQ3OQ==
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Spookey píše:kdyby si to nemohl sehnat nikde jinde nez v toyo tak kdyz tak origo cislo by melo byt 04479-20210 (primo pro ST202 SS)

http://www.repart.ru/_pages/toyota/inde ... 0wNDQ3OQ==
Díkes...to rozkreslení je skvělé :)
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Přátelé...zase prudim :) Nevíte, zda-li jsou shodné zadní třmeny u ST202 SS a AT200?? Koukal jsem na repartu, ale nevykoukal shodu či neshodu.
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

Po delší době....všechny problémy jsou vyřešený.....až na to, že se mi nedařilo odvzdušnit. Problém = ten dement, kterej měl to auto předtím, tak dopustil to, že v brzdový soustavě se usadily šlemovité kusy a ty se sekly v různých místech. Takže jsem to začal celý rozebírat, včetně abs a musim to vyčistit = super...fakt zábava. Jsem z toho asi na...nej, páč je to poslední věc, která neni oukej.
Takže tomuhle předcházejte!!! :wink:
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Raimok píše:Po delší době....všechny problémy jsou vyřešený.....až na to, že se mi nedařilo odvzdušnit. Problém = ten dement, kterej měl to auto předtím, tak dopustil to, že v brzdový soustavě se usadily šlemovité kusy a ty se sekly v různých místech. Takže jsem to začal celý rozebírat, včetně abs a musim to vyčistit = super...fakt zábava. Jsem z toho asi na...nej, páč je to poslední věc, která neni oukej.
Takže tomuhle předcházejte!!! :wink:
Možná se zeptám blbě, ale jak se tomu dá předejít ?

Dík
Obrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Nemenit brzdovku pouze pri vhodnem postaveni planet, ale pravidelne, tak jednou za dva roky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

To Kotass : Ptáš-li se na ten stav auta, tak to myslím tak, že nikdy nekupovat SCHVÁLNĚ a tím pádem levně auto s vadama, páč jich tam bude o 300% víc, než je patrno.
Ptáš-li se na tu brzdovku - viz Beaver. Nikdy jí tam nesmíš nechat roky.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Ad libo r - jenže ST202 není 1,8 na kterou ty kity jsou bezporblému, na ST202 jsou pouze přední bežne k dostání. V tomhle bdue matejiček lepší, prootže mimo jiné delá repase třmenu "ve velkém" tudíž ma zdroje i jiné..

Bohužel opravná sada na zadní třmeny není v IC, kelly, APM ani u dalších dodavatelů..
Odpovědět

Zpět na „Celica“