Brzdiče:6gST202SS aneb NIKDY nekupujte auto ve špatném stavu
No zcela tak jednoduché Libore to není optej se Idaha jak jsme např. blbli kvůli mým deskám na moji Celicu .Vše sedělo podle katalogu jen ne na autě .Podle VIN to skutečně jde určitě líp - viz můj termostat,taky podle katalogů MJ,a jiné nejmenované díly Niparts podle katalogu mělo sedět a nesedělo!
Nějaké ty auta doma jsou.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To Doky: tvůj problém mi přiblížil Idaho. souhlasím není nic jiného než ověřit dle vin ale tohle jde po telefonu a do 10min víš na čem jsi. Jinak ta opravná sada konkrétně v tomto případě sedí. Já ji objednával.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Teď píšeš o destičkách....mě ale zajímá ta sada těch těsnících gumiček. Víš co...všechno co shánim nejdřív zkoušim přes kamaráda z jednoho autoshopu kvůli dobrý slevě, ale jenže nejsou specializovaný na japonce, tak s tímhle má problém. A já, jelikož jsem japonský auto nikdy před tim neměl, a zvlášť celicu, tak ještě nemam potuchy o řadě výrobcích. Tak sorry, že tě to vytáčí, ale ještě to nemam v merku No a jelikož mam SS nápravu, tak se shání o to hůř...už když jsem potřeboval oživit přední ramena, tak to byl celkem boj (nový jsou fakt mastný), tak jsem je nechal zrepasovat u pana Matějčka (Praha). A myslim, že můžu doporučit.libor12 píše:Tak tyhle hlášky typu oni to shánějí mě dokážou rozesmát. nevím co je v tom za problém. Pokud máš 1.8 tak číslo opravné sady od nipparts je ni J3822101 přední náprava a J3822104 zadní náprava. A jsou normálně skladem. Pro 202 je sada od frenkitu pod číslem FK 240012 opět skladem.
Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nic mě nevytáčí. Matějčka znáš tak proč jsi nezačal rovnou u něj? Čísla co jsem uvedl jsou sady pro opravu třměnu ne desky. Idaho má věci že stejného zdroje jako Matějček,ale udělá Ti lepší cenu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
kdyby si to nemohl sehnat nikde jinde nez v toyo tak kdyz tak origo cislo by melo byt 04479-20210 (primo pro ST202 SS)
http://www.repart.ru/_pages/toyota/inde ... 0wNDQ3OQ==
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Díkes...to rozkreslení je skvěléSpookey píše:kdyby si to nemohl sehnat nikde jinde nez v toyo tak kdyz tak origo cislo by melo byt 04479-20210 (primo pro ST202 SS)
Po delší době....všechny problémy jsou vyřešený.....až na to, že se mi nedařilo odvzdušnit. Problém = ten dement, kterej měl to auto předtím, tak dopustil to, že v brzdový soustavě se usadily šlemovité kusy a ty se sekly v různých místech. Takže jsem to začal celý rozebírat, včetně abs a musim to vyčistit = super...fakt zábava. Jsem z toho asi na...nej, páč je to poslední věc, která neni oukej.
Takže tomuhle předcházejte!!!
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Možná se zeptám blbě, ale jak se tomu dá předejít ?Raimok píše:Po delší době....všechny problémy jsou vyřešený.....až na to, že se mi nedařilo odvzdušnit. Problém = ten dement, kterej měl to auto předtím, tak dopustil to, že v brzdový soustavě se usadily šlemovité kusy a ty se sekly v různých místech. Takže jsem to začal celý rozebírat, včetně abs a musim to vyčistit = super...fakt zábava. Jsem z toho asi na...nej, páč je to poslední věc, která neni oukej.
Dík
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nemenit brzdovku pouze pri vhodnem postaveni planet, ale pravidelne, tak jednou za dva roky.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ad libo r - jenže ST202 není 1,8 na kterou ty kity jsou bezporblému, na ST202 jsou pouze přední bežne k dostání. V tomhle bdue matejiček lepší, prootže mimo jiné delá repase třmenu "ve velkém" tudíž ma zdroje i jiné..
Bohužel opravná sada na zadní třmeny není v IC, kelly, APM ani u dalších dodavatelů..
Bohužel opravná sada na zadní třmeny není v IC, kelly, APM ani u dalších dodavatelů..