Nemá z vás někdo představu, jestli ta výměna jde províst i v tomhle případě, prostě jen nový za starý, příp. pak postupovat dál (stačí nahlásit jen pojišťovně, předpokládám...).
A poslední

Supr, diky moc borci, hlavně mně teda pomohl ten odkaz na online rezervaci mista, to je jistota, ze se clovek dostane na radu a nebude tam cely dopoledne, parada. Posledni vec - je potreba vyplnit nejakou zadost pred tim, nez prijde clovek se staryma SPZ k okynku? Nekdy jsou vypruzeny, kdyz nemas vsechno vyplneny a dopisujes to dodatecne...aczasa píše:já si nechal vyměnit RZ a bylo to bezproblému. Prostě jsem vrátil staré a dostal nové. Nic tomu nebrání.
No já to měl vždycky perfektně vyplněné připravenédawidos píše:Supr, diky moc borci, hlavně mně teda pomohl ten odkaz na online rezervaci mista, to je jistota, ze se clovek dostane na radu a nebude tam cely dopoledne, parada. Posledni vec - je potreba vyplnit nejakou zadost pred tim, nez prijde clovek se staryma SPZ k okynku? Nekdy jsou vypruzeny, kdyz nemas vsechno vyplneny a dopisujes to dodatecne...aczasa píše:já si nechal vyměnit RZ a bylo to bezproblému. Prostě jsem vrátil staré a dostal nové. Nic tomu nebrání.
Tak jo, slíbil jsem, tak stručně k výměně - měnil jsem SPZ starého typu za nový, na Jarově docela elegantně vyřízeno asi za deset minut (online rezervace přes net na určitý datum a čas). Je potřeba malý a velký techničák, staré značky a 450 korun. Vyplňuje se formulář Žádost o změnu, do zdůvodnění jsem napsal "poškozené RZ", úplně bez problémů. Za deset minut jsem dostal nové značky (samozřejmě s novým číslem). Tož tak, díky všem za rady.Clown Pennywise píše:Po odcizeni predni SPZ jsem platil 450,- na obecnim urade a tu dostanes vzdy jinou nez byla ta puvodni.gepard75 píše:Dej vedet,kolik ta vymena stoji a jestli jsi dostal stejnou SPZ nebo ti priradili jinou SPZ.