Výměna SPZ za "nový" typ

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
dawidos
Člen Týmu

Výměna SPZ za "nový" typ

Příspěvek od dawidos »

Radši to dám sem do "našeho" fóra - mám na Avoušovi ještě starý typ SPZ a chtěl bych nový (hlavně kvůli tomu, že mají ten EU pruh a do zahraničí se to hodí). Každopádně co jsem tak hledal, značky se vyměňujou jen při ztrátě, odcizení nebo velkým poškození (já je sice trošku obouchaný mám, ale přečíst jdou v pohodě - takže jedině že bych tomu pomohl, případně :) )

Nemá z vás někdo představu, jestli ta výměna jde províst i v tomhle případě, prostě jen nový za starý, příp. pak postupovat dál (stačí nahlásit jen pojišťovně, předpokládám...).

A poslední :D věc, nebyl někdo v poslední době na dopravním na Jarově? Když jsem byl naposledy, byla to hrůza a čekání na 4 - 5 hodin, tak jestli se to trošku nezlepšilo, kvůli "ekodani". Díky!
Toyota Avensis 2.0, r.v. 2001, 110 kW
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Tak můžeš říct, že jsi je ztratil...
Jinak na některé DI se jde rezervovat, viz http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=8165

Tady jsou ty stránky s rezervacema http://magistrat.praha-mesto.cz/default ... 88773&nr=3
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
aczasa
Věčnej rejpal

výměna RZ

Příspěvek od aczasa »

já si nechal vyměnit RZ a bylo to bezproblému. Prostě jsem vrátil staré a dostal nové. Nic tomu nebrání.
Back in Czech.
dawidos
Člen Týmu

Re: výměna RZ

Příspěvek od dawidos »

aczasa píše:já si nechal vyměnit RZ a bylo to bezproblému. Prostě jsem vrátil staré a dostal nové. Nic tomu nebrání.
Supr, diky moc borci, hlavně mně teda pomohl ten odkaz na online rezervaci mista, to je jistota, ze se clovek dostane na radu a nebude tam cely dopoledne, parada. Posledni vec - je potreba vyplnit nejakou zadost pred tim, nez prijde clovek se staryma SPZ k okynku? Nekdy jsou vypruzeny, kdyz nemas vsechno vyplneny a dopisujes to dodatecne...
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna RZ

Příspěvek od Marty »

dawidos píše:
aczasa píše:já si nechal vyměnit RZ a bylo to bezproblému. Prostě jsem vrátil staré a dostal nové. Nic tomu nebrání.
Supr, diky moc borci, hlavně mně teda pomohl ten odkaz na online rezervaci mista, to je jistota, ze se clovek dostane na radu a nebude tam cely dopoledne, parada. Posledni vec - je potreba vyplnit nejakou zadost pred tim, nez prijde clovek se staryma SPZ k okynku? Nekdy jsou vypruzeny, kdyz nemas vsechno vyplneny a dopisujes to dodatecne...
No já to měl vždycky perfektně vyplněné připravené :) Při rezervaci na tebe maj tuším 15 nebo 30 minut, takže bych neriskoval vyplňovat to před okýnkem :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
gepard75
Člen Týmu

Příspěvek od gepard75 »

Dej vedet,kolik ta vymena stoji a jestli jsi dostal stejnou SPZ nebo ti priradili jinou SPZ.
TOYOTA Auris TS Hybrid 2017 :-)
dawidos
Člen Týmu

Příspěvek od dawidos »

gepard75 píše:Dej vedet,kolik ta vymena stoji a jestli jsi dostal stejnou SPZ nebo ti priradili jinou SPZ.
jojo, jdu tam příští čtvrtek, objednání přes net zafungovalo, takže uvidím. Dám vědět.
Clown Pennywise
Člen Týmu

Příspěvek od Clown Pennywise »

gepard75 píše:Dej vedet,kolik ta vymena stoji a jestli jsi dostal stejnou SPZ nebo ti priradili jinou SPZ.
Po odcizeni predni SPZ jsem platil 450,- na obecnim urade a tu dostanes vzdy jinou nez byla ta puvodni.
Avensis kombi 2.0 D4D T25 1CD-FTV 2004
dawidos
Člen Týmu

Příspěvek od dawidos »

Clown Pennywise píše:
Po odcizeni predni SPZ jsem platil 450,- na obecnim urade a tu dostanes vzdy jinou nez byla ta puvodni.
Tak jo, slíbil jsem, tak stručně k výměně - měnil jsem SPZ starého typu za nový, na Jarově docela elegantně vyřízeno asi za deset minut (online rezervace přes net na určitý datum a čas). Je potřeba malý a velký techničák, staré značky a 450 korun. Vyplňuje se formulář Žádost o změnu, do zdůvodnění jsem napsal "poškozené RZ", úplně bez problémů. Za deset minut jsem dostal nové značky (samozřejmě s novým číslem). Tož tak, díky všem za rady. :)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“