Celica 1975 TA22
Arnie mělo by to být všechno ty lišty a světla atd.majitel se mi za to zaručoval že všechno tam bylo a že je to kompletní.Pak ti napíšu i SZ mám něco i v záloze
Jinak liftback bude asi jen na ukončení mého hraní se to mám ještě povoleno.No a dnes se mi kamarád ozval že asi bude kompresor požadovaných parametrů to by byla paráda.

Nějaké ty auta doma jsou.
Tak na květen se asi povede klempíř, dělal u mercedesu klempířinu a doporučili mi ho známý,,že je to taková hračička jak chci a dělá jen na sebe povedle hlavního nyní svého ,,jobu" když je už mimo mercedes.Dostane nejprve nyní na vyzkoušení kompletně udělat dvěře které jsou podle mně asi na tom nejhůř a byly špatně opraveny a podle toho jak se předvede tak se domluvím jak dál.A je to vzdálené cca 2 km od ,,mé" základny.No a chromy mám další perfektní reference od kluka který si dal postavit motorku za cca 1 mega-blázen
a on ty chromy má famózní ale byly to vše nové díly tak to budu projednávat vyslověně osobně a je to město Tremošnice to je taky dostupné a nedaleko.

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
this
pavoB> tak ta fotka v docích...!!! this is MASSIVE!!!
jako líbil se mi víc liftback, ale jak tak najednou koukám, i tenhle kousek má moooc sexy prdelku. jsou nádherný 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro mne by to muselo vypadat asi takle (malá inspirace) až na ty sportovní sedačky uvnitř,...

Jinak se stále nevzdávám představě na toto,...

Jinak se stále nevzdávám představě na toto,...
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
No hlásím posun - v techničáku mám polopřevod ale pro tu hroznou zimu ještě počkám na převoz vozidla do nového bydliště, jinak vstřícnost od úřednice na odboru dopravy byla supr neviděla žádný problém a byla plně orientovaná v problematice až na tý lístečky to je nyní hrůza proto čekám až se sklidní ta situace ohledně všech přepisů atd.a můžu to v klidu a bez čekání vybavit. 

Tak kamarádi prvé problémy jsou tady.Auto po strastiplné cestě z Děčína je u mně v garáži.Prvé poznatky-není v mých silách to stihnout dřív jak za 2 roky.
Takže tenhle rok.
1.Rozebrat-uložit očistit
2.Opískovat
3.Udělat klempířinu. Karoserie po vážně podrobné prohlídce bude muset být dělaná,, hodně " klempířiny jako na kostele./radši dám fotky-jako na potvoru mi klekl mobil/ hezky se to začíná.
4.Chci pomoct těsnící gumy koolem oken nepoužitelné- poraďte rešení
Po sečtení lišt vypadá to že jsou všechny- jsou totálně zničené byly natřeny barvou.Odstaňovač barev má někdo nějakou zkušenost s nějakým produktem ať můžu je opět uvést do dobrého stavu?
5. Předchozí majitel necitlivě obrousil plasty na natřel ich barvou - taky ji potřebuju odstranit potřebuju je připravit na chromování.
6.Pokuď někdo má kontak na nějakého majitele TA22 v ČR tak jsem ochoten danou informaci a kontakt náležitě ocenit-ne takovou která se dá sehnat na policii ale osobní kontakt.Auto mám rozebrané a potřebuju se podívat na některé konkétní díly jak jsou ve veskládaném autě.Hrozně by mně to pomohlo v létě kdyby jsem si udělal výlet a nafotil si konkrétně nějaké věci v kterých plavu.
7.Když by měl někdo podrobný manuál na TA22 v angličtině moc by mně to pomohlo.auto je částečně rozebrané a já fakt ani při nejlepší vůli nevím najít co kde patří
Takže tenhle rok.
1.Rozebrat-uložit očistit
2.Opískovat
3.Udělat klempířinu. Karoserie po vážně podrobné prohlídce bude muset být dělaná,, hodně " klempířiny jako na kostele./radši dám fotky-jako na potvoru mi klekl mobil/ hezky se to začíná.
4.Chci pomoct těsnící gumy koolem oken nepoužitelné- poraďte rešení
Po sečtení lišt vypadá to že jsou všechny- jsou totálně zničené byly natřeny barvou.Odstaňovač barev má někdo nějakou zkušenost s nějakým produktem ať můžu je opět uvést do dobrého stavu?
5. Předchozí majitel necitlivě obrousil plasty na natřel ich barvou - taky ji potřebuju odstranit potřebuju je připravit na chromování.
6.Pokuď někdo má kontak na nějakého majitele TA22 v ČR tak jsem ochoten danou informaci a kontakt náležitě ocenit-ne takovou která se dá sehnat na policii ale osobní kontakt.Auto mám rozebrané a potřebuju se podívat na některé konkétní díly jak jsou ve veskládaném autě.Hrozně by mně to pomohlo v létě kdyby jsem si udělal výlet a nafotil si konkrétně nějaké věci v kterých plavu.
7.Když by měl někdo podrobný manuál na TA22 v angličtině moc by mně to pomohlo.auto je částečně rozebrané a já fakt ani při nejlepší vůli nevím najít co kde patří

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
gumy sezenes na Ebay ,
tu barvu bych nejdriv zkusil redidlem , az kdyz nepusti tak zkusit odstranovac barev - ja jednou s tim delal pruziny - docela ojeb ale vysledek celkem uspokojivi ale je to silna ziravina tak nevim jak s plasty
tu barvu bych nejdriv zkusil redidlem , az kdyz nepusti tak zkusit odstranovac barev - ja jednou s tim delal pruziny - docela ojeb ale vysledek celkem uspokojivi ale je to silna ziravina tak nevim jak s plasty
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Vždyť právě - každá i ta nejmenší lištička je natřena snad 3x nejakýma barvama jde mě z toho klepnout. Ty plastové díly taky prostě šílené.Ostraňovač nátěrů BRunere nezabral. Budu muset opatrně smirkem vše očistit a pak dát odchromovat a pak nachromovat alespoň tak to podle stavu vidím.Směrovky přední jsem dával do kupy-čistil a brousil celej víkend,ty malé boční na blatníkách jsou po smrti - musím dát alternativní nové ,směrovky přední taky se budou muset odchromovat a nachromovat s tím že je potřebné zalejvat již ,,kazy",protože jsem měl volnej víkend rozebral jsem přední masku plasty atd. a lištui na ní,dále znaky, světla - ty budou nové rozměry jsou a uchycení zaměnitelné naštestí jsem zjistil- nejsou už původní.Mám problém s klikama dveří zevníma , jedna je a druhá?... majitel mi ji snad ještě najde ach jo.Vše není ani na ebay a když tak bych chtěl alespoň chromovou alternativu těch klik jak tam má být pokuď tě něco napadne budu rád.Libor něco určitě taky vykoumá a IDAHOVI dnes odpoledne budu volat.Fotky z převozu jsem zaslal Liborovi tak je snad nahodí odpoledne mu brknu z práce.Dík zatím Doky
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
http://www.toyheadauto.com/Celica_Parts ... or__Body:_
kliky jsem nenasel, ale kdo vi , to by se pak musel najit nejakej mecenas v australii kterej by to byl ochoten prodat a poslat
kliky jsem nenasel, ale kdo vi , to by se pak musel najit nejakej mecenas v australii kterej by to byl ochoten prodat a poslat
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Foto z převozu jsem zaslal Pavovi tak je sem hodí.K dílům tak už se objevujou ty které chyběj, jsou to většinou věci ,,malé" ale důležité alespoň pro mně i když mě Libor uklidňuje že všechno se dá sehnat tak jsem si trochu vydechl.Jinak i v rozebraném stavu nás při zastávkách na pumpách při převoze stavovali lidi a ptali se co je to za,, malou" AMERIKU
na tom valníku.