Kluci musím se s nečím pochlubit povedlo se mi úplně pozbýt rozumu a koupil jsem na renovaci Toyotu Celicu r.v. 1975 s 1.6 motorem T22 plně funkční ale nyní plechařinou totálně a vnitřkem odstrojenou.Je celá na renovaci od podlahy, částečně je ale již předchozím majitelem který na ní pro pracovní vytíženost a práci v zahraničí neměl čas.Kapoty,přední blatníky a dverě jsou již obroušené na plech ale kastle po celkovém obroušení byla nastríkána základovkou tak to celé dám opět opískovat protože podlahy a prahy se mi nezdaj a pak snad najdu tak šikovného klepmíře v okolí který vše udělá tak jak má.,,Mladej" nemá nářadí a kde to udělat porádně.Když někdo někoho v okolí Chrudimi zná,někoho kdo se umí vyhrát s tak starým autem tak prosím rád bych se s ním potkal a probral to s ním.Budu chtít vidět jeho práci

protože na tom autě je práce pro vyhrání se.A dávat to a teď ať nekteří prominou vydřiduchům z některých servisů který se skrz prsty dívaj na to auto protože to není nejnovější AVENSIS mě akorát tak nakrkne.Mý kamarádi začali něco podniklat ale jsem hrozně vybíravý a puntičkár!!!Dnes jsem zažil s ní pěknej zážitek, majitel k ní přišel a na 2 druhý!!!!!!!pokus po téměř půlroce stání ji nastartoval.Vím že bude zapotřebí na ní strašně moc udělat ale prostě jsem neodolal - škoda ze to není záď jak na ,,rapidku" Arnie GT vím o čem mluvím ale to klasické kupátko a bude to hezké auto.Barva bude asi černá a budou se dělat chromy-to taky dáván v potaz když někoho kdo se s tím umí vyhrát v brusírně a má zájem se s tím pohrát ,dejte vědět.Lišty kolem oken a další hliníkové věci po mém základním vyleštění půjdou k Idahovi-ještě o tom ale neví

.Dnes mu zavolám.Jakoukoliv technickou dokumentaci moc ocením.Schémata, atd.Čalouníka předběžně mám.Moc prosím o pomoc lidí z fóra.Pro mně je to systém odpočinku kterým bych chtěl něco zachránit - já nepotřebuju lézt na EVEREST, ani jít 3x do rok NA DOVOLENOU/NEBYL JSEM NA NÍ 8 LET/a chci si v rámci koníčku to auto dávat postupně do kupy.Fotky dodám do cca týdne ať máte určitou představu co je na ní teď a jak se bude pokračovat.Mimochodem moje polovička měla hlášku na kterou nezapomenu-když budeš stále tak hodný jak dnes si kupuj auta třeba i každej den.Asi začnu!!!

ZA POMOC A INFORMACE VŠEM DĚKUJU.
Nějaké ty auta doma jsou.