Já vím že mi cenu řekli v autočalounictví takovou že byla v,,pořádku" ale byla to neskutečná palba.To si nemůžu ani při nejlepší vůli nyní dovolit.Ty chromy se ceny různěj postupně se dostávám co hladiny která bude pro mně přijatelná.Část kluci je důležitá hlavně v přípravě v brusírně , ta galvanisace již není pak takovej problém ale většina dobrých brusíren zanikla.Jak jsem říkal bude zapotřebí zrenovovat a připravit na chromování nárazníky , lišty kolem oken,kliky u dveří a zámky, přední odvětrvávání na kapotě.Arnie ví jaká musí být dokonalá připravená součástka a nejlíp se chromuje úplně nová

.Dále potřebuju nachromovat přední plastovou masku-lišty na ní, dále zadní větrák kolem zadního okna, dále světla zadní a s tím se bude trochu bojovat.Některé práce na netu nejsou schopny vydržet jednu sezonu!!!A všeobecně nejsou určeny pro zevní použití dost s tím bojuju.Počítám že v dubnu když bude telej duben bych se pustil do pískování.Prostory mám, kompresor se zdání prý je to ale problém takovej velkej ale nevzdávám to, písek koupím, pistoli mi půjčí Libor a možná to rovnou po pískování celé fouknu základkou.Spodek a dutiny nebudu dávat někomu dělat udělám to já. Lišty, světla, palubku a drobnosti začnu renovovat po večerech doma.
A nové info Libor říká že motor je 2T-B ale je předělaný asi kvůli spotřebě na jednokarburátor.Dnes jsem s ním dobře pokecal a zítra mu zavolám ještě pro další rady.
Nějaké ty auta doma jsou.