co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
mlha
seženeš jen mlhu možná
ty repráky ve dveřích má jen pár vyvolených, a jsou pevnou součástí tapecírungu... nejdou tedy vyměnit jen tak. a kapotu z carlose taky nikdo nemá a i kdyby měl tak nedá...
mlha
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: mlha
za pokus nic nedam a vyvazil bych to zlatommicron píše:seženeš jen mlhu možnáty repráky ve dveřích má jen pár vyvolených, a jsou pevnou součástí tapecírungu... nejdou tedy vyměnit jen tak. a kapotu z carlose taky nikdo nemá a i kdyby měl tak nedá...
mlha
no ja mam tieto.. ale to niesu GT4...ALFkeeper píše:nie ten naraznik na fotke na ten som nemyslel.. normalne na GT4 5.gen take mriezky su to ...proste krytky na hmlovky
http://img259.imageshack.us/my.php?imag ... 017oy4.jpg
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: mlha
Ehmm.. jen tak orientačně, když už tu mluvíš o carbonový CS kapotě, za kolik jí míníš sehnat?ALFkeeper píše: ked nezozenem okamzite tam leti carbonova CSkova a bude pokoj) len nemam snou skusenosti ci sedi presne preto som sa dotoho moc nechel obuvat...

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to zní hodně zajímavě... neřikám že ted hned bych do toho šel ale v horizontu několika měsíců asi jo, jen sehnat někoho kdo půjčí CS kapotu 
btw v čem má výhodu ten kevlar? trochu sme se o tom ve škole učilili, ale jen čistě o karbonu, že se to skládá už ne
btw v čem má výhodu ten kevlar? trochu sme se o tom ve škole učilili, ale jen čistě o karbonu, že se to skládá už ne

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kombinací se dosáhne vyšší pevnosti a tuhosti. Dají se z toho vyrábět i tlakové láhve do tlaku 15Mpa. Viděl jsem autogenní soupravu(klasická velikost) o váze 12kg... Při výrobě musí být dodržena určitá pravidla. Spousta stylingovych firem zde nabízí věci které nebyly odvakuovany ale jen tepelně zpracované. Tím že se v materiálu nechá vzduch,řádově se jedna o bublinky velikosti několika setin mm materiál zkrehne. Nemá ty vlastnosti které by měl mít. Příklad za všechny. Nekvalitní kapotu která neprošla správným procesem zlomis. Normálně praskne tak jako třeba laminat. No a jinak třeba kapota na supru mk3 má váhu 27kg. Z karbon kevlaru se všemi vyztuhami 6kg. Celkové se dá auto odlehčit mezi 200 až 500kg. To je informace od technologa firmy. Já osobně s tím žádnou zkušenost nemám,co se výroby týká. Vždy jsem pracoval pouze z finálním výrobkem.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp