"Nová" Celica 4.g. 2.0 GTI ve Zlíně
"Nová" Celica 4.g. 2.0 GTI ve Zlíně
Zdravím všechny, udělal jsem si trochu radost a pořídil si "hračku" (foto bude) a chtěl jsem se zeptat jestli nějaký zkušený znalec těchto aut ze Zlína a okolí by ji nevyzkoušel ať vím co všechno nefunguje jak má a můžu jí dát do pořádku. Díky.
- Mára GT-i
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Cau. Ten bude mit teda radost, dalsi kram co se bude porad kazitja_ma píše:... na 4g je tady taky odbornik
Ne, samozdrejme gratuluju, taky mam takovou hracku, at dobre slouzi a chvatej s fotkama, jsem zvedavej
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
sem s fotkamaMára GT-i píše:Cau. Ten bude mit teda radost, dalsi kram co se bude porad kazitja_ma píše:... na 4g je tady taky odbornik
Ne, samozdrejme gratuluju, taky mam takovou hracku, at dobre slouzi a chvatej s fotkama, jsem zvedavej
TeLe 1000R - rpm11200
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo
1UZ-FE
H.-C32
Re: "Nová" Celica 4.g. 2.0 GTI ve Zlíně
Čau, jsem Ze zlína a taky mám 4g, dokonce 2. Ale moc tě asi nepotěším, obě mi totiž odešly na klice a to i po GO, ale je možné že jsi koupil dobře a že ti vydrží. Já jsem se rozhodl teda ještě znovu dát jednu do pořádku. Na tu konzultaci se domluv s Kennym. Každopádně ti můžu říct že pokud nejde o motor jde o h.... Takže hlavně si tam vyměň olej za kvalitní, a pamatuj že už si taky holka něco zažila a už z ní bohužel nikdy nebude supersport. Ta ji trochu šetři, ikdyž pokud je to tvá první tak to asi nebude nejlehčí. Záleží na tom, jestli chceš aby ti kráska zůstala věrná a vydržíte spolu, nebo se sní jen pobavíš a dáš jí sbohem...topdrive píše:Zdravím všechny, udělal jsem si trochu radost a pořídil si "hračku" (foto bude) a chtěl jsem se zeptat jestli nějaký zkušený znalec těchto aut ze Zlína a okolí by ji nevyzkoušel ať vím co všechno nefunguje jak má a můžu jí dát do pořádku. Díky.
Koube