"Nová" Celica 4.g. 2.0 GTI ve Zlíně

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
topdrive
Člen Týmu

"Nová" Celica 4.g. 2.0 GTI ve Zlíně

Příspěvek od topdrive »

Zdravím všechny, udělal jsem si trochu radost a pořídil si "hračku" (foto bude) a chtěl jsem se zeptat jestli nějaký zkušený znalec těchto aut ze Zlína a okolí by ji nevyzkoušel ať vím co všechno nefunguje jak má a můžu jí dát do pořádku. Díky.
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Caau, ve Zline nas par je.. Sice vetsina 5g, ale na 4g je tady taky odbornik :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Mára GT-i
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mára GT-i »

ja_ma píše:... na 4g je tady taky odbornik :wink:
Cau. Ten bude mit teda radost, dalsi kram co se bude porad kazit :lol:

Ne, samozdrejme gratuluju, taky mam takovou hracku, at dobre slouzi a chvatej s fotkama, jsem zvedavej :wink:
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.88
Toyota Celica T16 2.0 GT-i 16V 103kW r.v.89 - odstavena
topdrive
Člen Týmu

Příspěvek od topdrive »

ja_ma píše:Caau, ve Zline nas par je.. Sice vetsina 5g, ale na 4g je tady taky odbornik :wink:

Ahoj, a dá se třeba s tebou domluvit že by jsme se potkali? Ve zlíně bývám věšinou jen o víkendu, ale není problém přijet kamkoliv. Dík
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Mára GT-i píše:
ja_ma píše:... na 4g je tady taky odbornik :wink:
Cau. Ten bude mit teda radost, dalsi kram co se bude porad kazit :lol:

Ne, samozdrejme gratuluju, taky mam takovou hracku, at dobre slouzi a chvatej s fotkama, jsem zvedavej :wink:
:lol: sem s fotkama :wink:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Koube
Člen Týmu

Re: "Nová" Celica 4.g. 2.0 GTI ve Zlíně

Příspěvek od Koube »

topdrive píše:Zdravím všechny, udělal jsem si trochu radost a pořídil si "hračku" (foto bude) a chtěl jsem se zeptat jestli nějaký zkušený znalec těchto aut ze Zlína a okolí by ji nevyzkoušel ať vím co všechno nefunguje jak má a můžu jí dát do pořádku. Díky.
Čau, jsem Ze zlína a taky mám 4g, dokonce 2. Ale moc tě asi nepotěším, obě mi totiž odešly na klice a to i po GO, ale je možné že jsi koupil dobře a že ti vydrží. :wink: Já jsem se rozhodl teda ještě znovu dát jednu do pořádku. Na tu konzultaci se domluv s Kennym. Každopádně ti můžu říct že pokud nejde o motor jde o h.... :lol: Takže hlavně si tam vyměň olej za kvalitní, a pamatuj že už si taky holka něco zažila a už z ní bohužel nikdy nebude supersport. Ta ji trochu šetři, ikdyž pokud je to tvá první tak to asi nebude nejlehčí. :wink: Záleží na tom, jestli chceš aby ti kráska zůstala věrná a vydržíte spolu, nebo se sní jen pobavíš a dáš jí sbohem...
Koube
Odpovědět

Zpět na „Celica“