co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
kontakt
kneza> Konečně se mi podařilo splašit- předobjednat na víkend svuj vysněnej kus plastu do interieru... je to od tohodle človíčka- http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=8966 komunikuje výborně, mobil- a dozvěděl jsem se, že celý auto bude teď na díly (takže chladič by měl mít) a jezdí o víkendech po Praze, takže bys to měl stejně ideální jako já 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nechcete nekdo predni kotouce na T16 2.0? Dal jsem je na auto, na T18 taky jdou, ale musi se hlidat desky kvuli uzsimu kotouci. T18 25mm, T16 22mm. Jinak na kotoucich je 300km, takze zajete (v klidu) a desky jsou taky 300km, znacky ATE, za ty jsem ted dal 1000kc a za kotouce 1500. Prodam to za 1500..

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
what a
tak ten kus plastu z interieru se při pokusu jej vyndat prasknul... stejně jako ten muj a pavaB a Radusův asi taky... joooo tak to je nemalej hardcore... já sem si zrovna včera řikal... snad mu to nepraskne taky... a dneska "já se omlouvám mi to prasklo jako vám" no tak ale teď už toho mam fakt dost
zakreju si tu ďouru pěkně originálně po svým.... bastardi japonský- tak tenhle plast se vám fakt poved... ale zase je to dobrá skrytá identifikace to jako jo 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: what a
S kterým plastem máš takový potíže ?micron píše:tak ten kus plastu z interieru se při pokusu jej vyndat prasknul... stejně jako ten muj a pavaB a Radusův asi taky... joooo tak to je nemalej hardcore... já sem si zrovna včera řikal... snad mu to nepraskne taky... a dneska "já se omlouvám mi to prasklo jako vám" no tak ale teď už toho mam fakt dostzakreju si tu ďouru pěkně originálně po svým.... bastardi japonský- tak tenhle plast se vám fakt poved... ale zase je to dobrá skrytá identifikace to jako jo
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tenhle
šmejd... ta umělá hmota je prostě v tom nejlepším místě děsně "křehká" a když tenhle plast vyndáš... praskne, a nebo praskne když ho nasadíš zpátky... ale teď sem si to pěkně zamaskoval... už to vypadá v pohodě a hlavně to drží takže paráda.

Re: tenhle
Tenhle plast mam určitě doma a je určitě v pořádku.micron píše:šmejd... ta umělá hmota je prostě v tom nejlepším místě děsně "křehká" a když tenhle plast vyndáš... praskne, a nebo praskne když ho nasadíš zpátky... ale teď sem si to pěkně zamaskoval... už to vypadá v pohodě a hlavně to drží takže paráda.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak to je supr
Brunner> opravdu máš? A máš ho vyndanej, nebo je ještě v autě? Měl bych pořád zájem, i když už jsem na něj vlastně skoro rezignoval
Musí se s tim extrémně opatrně... jo kdyby to bylo z gumy... to by byl panečku vynález
Japonci vyloženě nechtěli, aby se s nim jakkoliv manipulovalo. Ja_ma měl šťígro
Neměl bys někdy cestu do Prahy? Díky

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
díky
Brunner>
o víkendu se vrhnu na výměnu toho plastu, tentokrát se pokusim ho nasadit maximálně jemně, snad nebude protestovat.
Mno už sem si na chvilku řikal, že vlastně skoro nic nepotřebuju, ale jak jinak
jo časem chci nechat vyměnit okno u řidiče, je poškrábaný, tak kdyby někdo měl "použitý jako nový" rád se ho ujmu. 
Mno už sem si na chvilku řikal, že vlastně skoro nic nepotřebuju, ale jak jinak