co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

kontakt

Příspěvek od micron »

kneza> Konečně se mi podařilo splašit- předobjednat na víkend svuj vysněnej kus plastu do interieru... je to od tohodle človíčka- http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=8966 komunikuje výborně, mobil- a dozvěděl jsem se, že celý auto bude teď na díly (takže chladič by měl mít) a jezdí o víkendech po Praze, takže bys to měl stejně ideální jako já :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Nechcete nekdo predni kotouce na T16 2.0? Dal jsem je na auto, na T18 taky jdou, ale musi se hlidat desky kvuli uzsimu kotouci. T18 25mm, T16 22mm. Jinak na kotoucich je 300km, takze zajete (v klidu) a desky jsou taky 300km, znacky ATE, za ty jsem ted dal 1000kc a za kotouce 1500. Prodam to za 1500..
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

what a

Příspěvek od micron »

tak ten kus plastu z interieru se při pokusu jej vyndat prasknul... stejně jako ten muj a pavaB a Radusův asi taky... joooo tak to je nemalej hardcore... já sem si zrovna včera řikal... snad mu to nepraskne taky... a dneska "já se omlouvám mi to prasklo jako vám" no tak ale teď už toho mam fakt dost :-) zakreju si tu ďouru pěkně originálně po svým.... bastardi japonský- tak tenhle plast se vám fakt poved... ale zase je to dobrá skrytá identifikace to jako jo :twisted:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: what a

Příspěvek od MichalS »

micron píše:tak ten kus plastu z interieru se při pokusu jej vyndat prasknul... stejně jako ten muj a pavaB a Radusův asi taky... joooo tak to je nemalej hardcore... já sem si zrovna včera řikal... snad mu to nepraskne taky... a dneska "já se omlouvám mi to prasklo jako vám" no tak ale teď už toho mam fakt dost :-) zakreju si tu ďouru pěkně originálně po svým.... bastardi japonský- tak tenhle plast se vám fakt poved... ale zase je to dobrá skrytá identifikace to jako jo :twisted:
S kterým plastem máš takový potíže ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

tenhle

Příspěvek od micron »

šmejd... ta umělá hmota je prostě v tom nejlepším místě děsně "křehká" a když tenhle plast vyndáš... praskne, a nebo praskne když ho nasadíš zpátky... ale teď sem si to pěkně zamaskoval... už to vypadá v pohodě a hlavně to drží takže paráda.
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

kurna ja to mel rozdelane a drzi to porad vkuse :lol:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Carlos Sainz limited 2468/5000
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: tenhle

Příspěvek od BRunner »

micron píše:šmejd... ta umělá hmota je prostě v tom nejlepším místě děsně "křehká" a když tenhle plast vyndáš... praskne, a nebo praskne když ho nasadíš zpátky... ale teď sem si to pěkně zamaskoval... už to vypadá v pohodě a hlavně to drží takže paráda.
Tenhle plast mam určitě doma a je určitě v pořádku.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

tak to je supr

Příspěvek od micron »

Brunner> opravdu máš? A máš ho vyndanej, nebo je ještě v autě? Měl bych pořád zájem, i když už jsem na něj vlastně skoro rezignoval :lol: Musí se s tim extrémně opatrně... jo kdyby to bylo z gumy... to by byl panečku vynález :-) Japonci vyloženě nechtěli, aby se s nim jakkoliv manipulovalo. Ja_ma měl šťígro :wink: Neměl bys někdy cestu do Prahy? Díky
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

díky

Příspěvek od micron »

Brunner> :wink: o víkendu se vrhnu na výměnu toho plastu, tentokrát se pokusim ho nasadit maximálně jemně, snad nebude protestovat. :lol:

Mno už sem si na chvilku řikal, že vlastně skoro nic nepotřebuju, ale jak jinak :P jo časem chci nechat vyměnit okno u řidiče, je poškrábaný, tak kdyby někdo měl "použitý jako nový" rád se ho ujmu. :P
ObrázekObrázekObrázek
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

Kola se zlevnujou na 6tisic asou uz bez gum
Celica T23 GT (2OOO)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

shanim 15" dojezdove kolo 5x100
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Thomas CZ
Řidič

Přímý kit sání K&N

Příspěvek od Thomas CZ »

Prodám přímý kit sání K&N na celdu T23

Obrázek
Obrázek
lukas87
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukas87 »

proc to sani prodavas Tome?snizujes spotrebu :lol:
Celica T23 GT (2OOO)
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Ne ne.Spíš ruším sbírku :lol: Mám doma už 2,navíc sem dnes začal makat na muzice takže potrebuju ňáký papíry...
Odpovědět

Zpět na „Celica“