Tomu věřím, zvlášť jestli ta předchozí neměla popisky (na té mojí nebylo ani ING+). Pro jistotu jsem plošňák projel, ale kontrolovat je vždy rychlejší než hledat.
Docela příjemný překvapení je, že tachometr dle GPS ukazuje uplně přesně (teda vyzkoušeno do 100 km/h na dálnici vyzkouším až po ní budu mít cestu). Trochu jsem z přesnosti měl obavu - navíc když se úhel rafiky rapidně zúžil (240 km/h určitě nevyužiji - myslím, že i na té předchozí by bohatě stačil rozsah do 160 místo 180).
Jo s přesností voltmetru je to horší - když je rafika na 18V tak je ve smyčce ve skutečnosti jen 16V (měřeno na stole - kdyby někdo namítal že v autě 16V nemá být). No a tlak oleje - hnus velebnosti, ale to řešíme na
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9318 (tuším proč je na budíkách jen Max Min a žádný hodnoty).
V čera jsem se piplal s rádiem. Použil jsem držáky co držely kastlík. Jen jsem vyvrtal jiný díry (měřil a zkoušel asi třikrát a stejně jsem se netrefil - utopený je akorát jen vejškově o 2 mm níž) a rádio za boky přišrouboval k nim. Teď řeším dilema co dát pod rádio. Buď horizontálně rozříznout kastlík a dát tam jeho spodek (což se mi moc nechce, co kdyby rádio z nějakého důvodu putovalo zpět nahoru) a nebo prostor zaplácnout vysílačkou (ta by zas mohla lákat jisté nenechavce pro které zámek či okno není překážka).
Jak jsi to vyřešil ty?