pajec píše:Jezevcik píše:Za 65 tisíc je to drahé.Kor,když je to 3 D verze,která není moc praktická.Reálná cena je tak do padesáti.
No 3D verze mi ani tak nevadí, protože jsme zatím sami s přítelkyní a potomky nechystáme.

Jinak ten majitel mi říkal, že ta cena je i díky těm kolům taková jaká je. Tak jsem se díval na net kolik asi tak vyjdou...a kdybych vlastně koupil tu corollku na plecháčích tak by mě to vyšlo na cca těch 50tis. jak říkáš. No a v budoucnu bych stejně nějaké kola kupoval takže by to byla asi stejná investice. V pondělí si pro ní nejspíš pojedu tak pak dám vědět jak jsem pořídil. Jinak díky všem za rady.
Myslím,že na cenu toho auta to skoro nemá vliv.U takto staré ojetiny koukám na jiné věci.Kdybych byl na Tvém místě,tak bych mu řekl,ať si je klidně nechá a dá mi plecháče,pokud je má protože mě třeba elektrony celkem nic neříkají.Ovšem chápu,že pro někoho je to zajímavé.
Nedávno jsem prodával auto do jednoho známého pražského bazaru,ten člověk si ho projel domluvili jsme se na ceně,plácli si a já mu ještě řekl,že bych si rád vzal svoje rádio,které se mi líbí a stálo 11.000.Kupodivu ani neprotestoval a na mojí nabídku,že mám doma jedno starší,které bych jim přivezl,aby tam nebyla díra řekl,že je to jedno protože to nemá na cenu vůbec žádný vliv a z toho důvodu mi ani"nesáhl"na již dohodnutou částku.Tím samým způsobem odmítl i mnou nabízene zimní gumy bez disků.
Chci tím říci,že bych zbytečně toho prodejce nepřeplácel a raději hleděl na jiné věci protože kola jsou z technického hlediska to poslední a to auto skutečně nemá takovou hodnotu.Ty kola jsou jen jeho argumentem,jak z toho více vyždímat a já bych to za ty peníze nevzal.Každá tisísovka dobrá.Rozhodnutí je ale samozřejmě na Tobě.
Toyota Verso 1,8 Valvematic, r. v. 2011
Toyota Corolla Liftback E11, 1,4 16 V, r. v. 1997