Toyota Corolla 1.3 XLi 16V,55 kw

vše ohledně modelové řady Corolla
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

enikybeniky píše:...spotřeba oleje motorem se dá poznat podle olejové vany?
Takhle jsem to přímo nemyslel, ale japonci jsou hodně odolní na podobné úniky oleje. Holt ostrovní země a kulturní lidé. Takže když má japonec mokrou vanu (u evropských aut těchto ročníků zcela běžná věc), tak už je zpravidla motor kaput.
Jinak myslím, že když auto žere do toho litru na tisíc, tak ještě nekouří a katalyzátor to zvládne, nejezdí-li se příliš po městě. Takže tady se moc poznat nedá.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Jezevcik
Navigátor

Příspěvek od Jezevcik »

pajec píše:
Jezevcik píše:Za 65 tisíc je to drahé.Kor,když je to 3 D verze,která není moc praktická.Reálná cena je tak do padesáti.
No 3D verze mi ani tak nevadí, protože jsme zatím sami s přítelkyní a potomky nechystáme. :wink: Jinak ten majitel mi říkal, že ta cena je i díky těm kolům taková jaká je. Tak jsem se díval na net kolik asi tak vyjdou...a kdybych vlastně koupil tu corollku na plecháčích tak by mě to vyšlo na cca těch 50tis. jak říkáš. No a v budoucnu bych stejně nějaké kola kupoval takže by to byla asi stejná investice. V pondělí si pro ní nejspíš pojedu tak pak dám vědět jak jsem pořídil. Jinak díky všem za rady.
Myslím,že na cenu toho auta to skoro nemá vliv.U takto staré ojetiny koukám na jiné věci.Kdybych byl na Tvém místě,tak bych mu řekl,ať si je klidně nechá a dá mi plecháče,pokud je má protože mě třeba elektrony celkem nic neříkají.Ovšem chápu,že pro někoho je to zajímavé.
Nedávno jsem prodával auto do jednoho známého pražského bazaru,ten člověk si ho projel domluvili jsme se na ceně,plácli si a já mu ještě řekl,že bych si rád vzal svoje rádio,které se mi líbí a stálo 11.000.Kupodivu ani neprotestoval a na mojí nabídku,že mám doma jedno starší,které bych jim přivezl,aby tam nebyla díra řekl,že je to jedno protože to nemá na cenu vůbec žádný vliv a z toho důvodu mi ani"nesáhl"na již dohodnutou částku.Tím samým způsobem odmítl i mnou nabízene zimní gumy bez disků.
Chci tím říci,že bych zbytečně toho prodejce nepřeplácel a raději hleděl na jiné věci protože kola jsou z technického hlediska to poslední a to auto skutečně nemá takovou hodnotu.Ty kola jsou jen jeho argumentem,jak z toho více vyždímat a já bych to za ty peníze nevzal.Každá tisísovka dobrá.Rozhodnutí je ale samozřejmě na Tobě.
Toyota Verso 1,8 Valvematic, r. v. 2011
Toyota Corolla Liftback E11, 1,4 16 V, r. v. 1997
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Tak. Kola se dají snadno vyměnit. Snadno a levně koupit. Ale shnilou nebo blbě opravenou kastli, motor žeroucí olej... to už chce víc snahy.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

pajec píše:No 3D verze mi ani tak nevadí, protože jsme zatím sami s přítelkyní a potomky nechystáme. :wink:
Potomky taky nemam, ale uz kdyz potrebujes nahazet do auta nakup, kterej by ti lital jinak v kufru, nebo se uz do kufru nevejde... pripadne svezt znameho, cos potkal apod. Jiste ze to jde i se 3dv, ale ze zkusenosti vim, ze kdyz ma nekdo nastoupit, musi jeden zepredu vystoupit, krabici s pizzou flaknu na zadni sedacku pohodle zadnima dverma... :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

Beaver píše:
pajec píše:No 3D verze mi ani tak nevadí, protože jsme zatím sami s přítelkyní a potomky nechystáme. :wink:
Potomky taky nemam, ale uz kdyz potrebujes nahazet do auta nakup, kterej by ti lital jinak v kufru, nebo se uz do kufru nevejde... pripadne svezt znameho, cos potkal apod. Jiste ze to jde i se 3dv, ale ze zkusenosti vim, ze kdyz ma nekdo nastoupit, musi jeden zepredu vystoupit, krabici s pizzou flaknu na zadni sedacku pohodle zadnima dverma... :wink:

Jj..chápu..taky jsem vždy zastáncem 4-5D verzí. Určitě je to pohodlnější. Uvidíme jak to dopadne. Hlavně aby pak corollka dobře sloužila. :!:
Corolla E10 1,3 XLi 16V, 55kW, 4E-FE, r.v. 1996
xander
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xander »

Cau, gratuluji ke koupi, auto bylo kamarada, a ted se divam ze skoncilo u nas v Tesine. Kdybys mel zajem, tak se ozvi muzem nekdy pokecat :wink:
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

xander píše:Cau, gratuluji ke koupi, auto bylo kamarada, a ted se divam ze skoncilo u nas v Tesine. Kdybys mel zajem, tak se ozvi muzem nekdy pokecat :wink:
Díky, koukám, že další uživatel z Těšína. A copak máš za Toyotu? Jinak (teď už moje) corolla zatím jezdí perfektně a doufám, že to tak i zůstane :wink: Škoda, že už se blíží zima a bude třeba sundat ty nádherné kola. :cry: Měj se...
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Takže si nakonec koupil tu stříbrnou o které se tady mluvilo od začátku? Jestli sem to dobře pochopil. Jinak samozřejmě gratulace a hodně šťastnejch a bezstarostnejch km.
Holomek!
pajec
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajec »

Rampa89 píše:Takže si nakonec koupil tu stříbrnou o které se tady mluvilo od začátku? Jestli sem to dobře pochopil. Jinak samozřejmě gratulace a hodně šťastnejch a bezstarostnejch km.
Jj...nakonec jsem ji koupil...dal jsem si hned pár fotek do alba.. :wink: ..a jinak díky. Jo teď mně napadl jeden takový dotaz. Dalo by se někde sehnat model(např. 1:38 atd.) corolly E10? Popřípadě dalo by se třebas někde objednat přímo, aby udělali např. podle fotky model přímo mé corollky??? Díky
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Není zač. S tím modelem určitě nebudeš jedinej, kdo kdy po něm pátral, ale zatím to vypadá, že ho nikdy nikdo nevyráběl. E11 mám doma v liftbacku přímo od toyoty v měřítku 1:38 doma, ale E10 semi nikde nenašel.

Je tu možnost se zeptat přímo v toyotě, kdysi sem dostal na narozeniny model Galanta EA0, ten taky vlastně normálně nevyráběli, ale přímo v mitsubishi ho prodávali jako náhradní díl. Trochu šok byl ale cena, za model autíčka v měřítku 1.38 to bylo 800,-.
Holomek!
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

pajec píše:
xander píše:Cau, gratuluji ke koupi, auto bylo kamarada, a ted se divam ze skoncilo u nas v Tesine. Kdybys mel zajem, tak se ozvi muzem nekdy pokecat :wink:
Díky, koukám, že další uživatel z Těšína. A copak máš za Toyotu? Jinak (teď už moje) corolla zatím jezdí perfektně a doufám, že to tak i zůstane :wink: Škoda, že už se blíží zima a bude třeba sundat ty nádherné kola. :cry: Měj se...
Kola jsou moc fajn (i když pětipaprsková nemusím :wink: ), myslím že's udělal dobře, že's auto vzal i s nimi.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

CharlieCh píše:
pajec píše:
Kola jsou moc fajn (i když pětipaprsková nemusím :wink: ), myslím že's udělal dobře, že's auto vzal i s nimi.
Kdybys byl pozornější, tak zjistíš, že nejsou pětipaprsková :D
Holomek!
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

No máš pravdu, jsou 2x pětipaprsková se skvělým matoucím nástřikem :shock: ...i tak jí sluší.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

ty kola jsou luxusni, tohle barevny provedeni se mi hrozne libi, ale bohuzel u mych kol to snad ani nejde nijak vymyslet jak je nabarvit takovou kombinaci, mozna na novych, ktery planuju na leto...
jinak moc pekny Rolka... chvalim... :)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
xander
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xander »

pajec píše:A copak máš za Toyotu? ...
e10 1.3 XLi 16V,65 kw, cervenej petidver, zrovna zitra ji pujdu umyt a nahodit zimni gumy, ve ctvrtek uz sem skrabal okno :? . . .
Odpovědět

Zpět na „Corolla“