E11-HTB - teklo vám někdy do kufru?

vše ohledně modelové řady Corolla
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Neboj, preventivně oddělej ten gumový špunt ve dně na rezervu a máš klid. Taky ještě nechat trochu odhrnutý "kobereček" v kufru, aby to mohlo "dýchat". Já to u svého tehdy ani nezkoumal, řešil jsem následek, ne příčinu. Ale jak tak čtu o těch světlech, tak to možná tak udělám ...
Akorát bych to měl asi zkontrolovat u ségry, páč má trochu víc zamlžená skla než ostatní auta, když to stojí přes noc venku.
Marty píše:Nestraš!!! :shock:
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Ono s těma světlama to není tak jednoznačný, protože E10 (všechny verze) mají udělaný v prostoru zadních světel jenom jeden otvor kudy vede kabel a pak jsou tam akorát otvory od šroubů, co světlo drží. Co sem viděl odstrojený E11 tak to měly udělaný stejně, takže tama se tam ta voda tak lehko dostávat nebude. To už spíš to těsnění. Ale za zkoušku člověk nic nedá. Jo a E10 tam to čertovo hovno už nemá, mimochodem to je normálně k dostání.
Holomek!
cipis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cipis »

Kde, za kolik? Aspoň orientačně :-)
Rampa89 píše: mimochodem to je normálně k dostání.
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 92) 55kW 2E-E šedá (moje)
Toyota Starlet 1,3l EP82 (r.v. 93) 55kW 2E-E červená (ségra)
IFA Multicar M25 sklopka (r.v. 84) 33kW, 2l diesel (moje)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Prej to otec koupil někde ve stavebninách jako stavařskej tmel, kolem 100,- to mohlo stát a je toho odhadem 0,5 kg.
Holomek!
Jeff
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeff »

Presne toto jsem resil minuly mesic. Teklo pres prave zadni svetlo v miste tesneni. Sundal jsem svetlo, otvor v kastli jsem oblepil spickovou asfaltovou paskou, neco jako izolacka, ale 100x lepsi. Nasadil stare tesneni a svetlo. Netece nic. Soubezne jsem objednal jeste uplne nove tesneni. Silikon bude asi take dobry, ale nechtelo se mne to tam patlat z duvodu opetovneho sundavani svetla v budoucnosti.
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

cipis píše:Kde, za kolik? Aspoň orientačně :-)
Rampa89 píše: mimochodem to je normálně k dostání.

jj je to k dostání-jmenuje se to bitumenový tmel-je to v tubě jako silikon ale nestvrdne to-je to prostě furt jak čertí hovno :lol: To jsem právě nechtěl
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

Tonda píše:
CharlieCh píše:Toto téma se tu už řešilo........ Jako klíčové bych hledal slovo akvárko, nebo akvárium, líp si fakt nepamatuju.

Pamatuješ si dobře.Je to tu řešeno už mockrát.Třeba tady:
:wink: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 8i+++kufru
Vždy to skončilo tak,že teklo pod zadním světlem. Jsou přilepený na tzv čertím hovnu (něco jako plastelin) takže časem někde povolí a je problém.Já oddělat obě dvě světla a zjistil,že za řidičem to "čertí hovno" bylo úplně rozpadený a skoro nic tam z něj nezůstalo-kdežto za spolujezdcem bylo jako nové.Vyřešil jsem to tak,že jsem to nalepil na klasický černý silikon a je po problému. U těchto aut je opravdu nedořešený obtíkání vody kolem světel-prakticky teče až kolem toho tmelu a stačí dírka a teče do kufru.Viděl jsem to už u E9,E10 i E11 takže je to skutečně problém,který čeká každýho. A jak to časem skončí? Takhle: http://toyoty.nolimit.cz/image/6195489 :lol: :mrgreen:
Takhle vypadal kufr v kámošovy celice 4.gen dyš se dovezla už se tam i líhli komáři z larev... takže to není problém jen u coroll
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“