Velurova koberce do Yariska

vše ohledně modelové řady Yaris
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

To 1970: Ako je z fotky vidno, mám vpredu originálne velúrové koberce Toyota. Dostal som ich, ževraj je to vo výbave SOL. Som s nimi spokojný, len ich treba udržiavať čisté. Ľahko sa špinia.

Dozadu som si kúpil gumáky za 120 SK neoriginál. Funkciu síce plnia, ale akonáhle sa mi tam dostala od nejakých topánok voda a zaschla, mám tam všelijaké biele fľaky. Vypadá to hrozne a nejde to umyť. Neviem, či sa fľaky tvoria na každej čiernej gume, alebo je to preto, že sú také lacné.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
bartt
Člen Týmu

Příspěvek od bartt »

borland píše:To 1970: Ako je z fotky vidno, mám vpredu originálne velúrové koberce Toyota. Dostal som ich, ževraj je to vo výbave SOL. Som s nimi spokojný, len ich treba udržiavať čisté. Ľahko sa špinia.

Dozadu som si kúpil gumáky za 120 SK neoriginál. Funkciu síce plnia, ale akonáhle sa mi tam dostala od nejakých topánok voda a zaschla, mám tam všelijaké biele fľaky. Vypadá to hrozne a nejde to umyť. Neviem, či sa fľaky tvoria na každej čiernej gume, alebo je to preto, že sú také lacné.
Hmm, skus zohnat obycajny silikon, bud tekuty alebo v spreji...Ja tym natieram vacsinu gumovych veci v aute a je to super, hned to mas ako nove!...Asi to bude nekvalitnou gumou ale ze 120SKK - no nekup to!!!!
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

bartt píše:
borland píše:To 1970: Ako je z fotky vidno, mám vpredu originálne velúrové koberce Toyota. Dostal som ich, ževraj je to vo v.
Hmm, skus zohnat obycajny silikon, bud tekuty alebo v spreji...Ja tym natieram vacsinu gumovych veci v aute a je to super, hned to mas ako nove!...Asi to bude nekvalitnou gumou ale ze 120SKK - no nekup to!!!!
Robím to xxxx rokov a funguje to :bigups: :bigups: :bigups: :bigups:
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“