Velurova koberce do Yariska
Velurova koberce do Yariska
Potrebujem pomoct s origo kobercami do Yariska... Chcem dat konecne gumy namiesto kobercov, ale je tu jeden problem.... Tie koberce su prichytene takymi hacikmi, ktore mi akosi nejdu vybrat, ak sa to teda da... Alebo tam maju ostat, aj ked davam gumy??? Poradte mi niekto:-)
Diky za odpovede!
Diky za odpovede!
Háčiky sa nachádzajú len na strane vodiča a nachádzajú sa pri pätách vodiča, keď si do auta klasicky sadnete.
Háčiky majú jedinú funkciu - zabrániť kobercu, aby sa zošuchol k pedálom a došlo tak k zavadeniu nôh počas jazdy. Inak je to rozumné riešenie, lebo koberec sa pohybom nôh skutočne môže pohybovať a pliesť sa popod pedále.
Ak chceš koberec vybrať, vytiahni najskôr časť pod pedálmi a tú zadnú časť tlač šikmo hore proti zmyslu fixácie háčika. Treba použiť značnú silu.
Ak nevieš, o čom píšem, prípadne ti to nepôjde, môžem ti natočiť nejaké jednoduché video.
Háčiky majú jedinú funkciu - zabrániť kobercu, aby sa zošuchol k pedálom a došlo tak k zavadeniu nôh počas jazdy. Inak je to rozumné riešenie, lebo koberec sa pohybom nôh skutočne môže pohybovať a pliesť sa popod pedále.
Ak chceš koberec vybrať, vytiahni najskôr časť pod pedálmi a tú zadnú časť tlač šikmo hore proti zmyslu fixácie háčika. Treba použiť značnú silu.
Ak nevieš, o čom píšem, prípadne ti to nepôjde, môžem ti natočiť nejaké jednoduché video.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
No myslel som si, ze treba najprv vytiahnut koberec z pod pedalov a potom z hacikov... Len som nevedel, ci tam ostavaju tie haciky, ked dam gumy:-)
Diky moc za info...Pomaly aby som zhanal pneu na zimu...Len som zvedavy, aka zima bude... Mam fajn ponuku na Dunlopky Winter Response... Tak ich skusim, dezen je taky zvlastny, uvidime, co je to za gumu... Alebo potom mozem kupit Goodyear UG7+...Tie su vsak trosku horsie na suvislu vrstvu snehu, su skor na ,,zapadne,, cesty:-)))
Trosku pisem od veci, ale co uz...
Tak este raz dik za rady a nech Vam to jazdi bez problemov!!!
Diky moc za info...Pomaly aby som zhanal pneu na zimu...Len som zvedavy, aka zima bude... Mam fajn ponuku na Dunlopky Winter Response... Tak ich skusim, dezen je taky zvlastny, uvidime, co je to za gumu... Alebo potom mozem kupit Goodyear UG7+...Tie su vsak trosku horsie na suvislu vrstvu snehu, su skor na ,,zapadne,, cesty:-)))
Trosku pisem od veci, ale co uz...
Tak este raz dik za rady a nech Vam to jazdi bez problemov!!!