sportovní sedačky do Celdy
sportovní sedačky do Celdy
Ahoj, ještě jeden dotaz - již delší čas pátrám po vhodných sportovních sedačkách do Celdym (5.gen) - bojím se ale montáže - nemáte někdo v celde skořepiny? Případně nemáte někdo s montáží sedaček zkušenosti - případně nějaké foto, jak jste to vyřešili?
Nerad bych koupil sedačky a pak vrtal díky do podlahy kvuli uprave kolejnic.
Díky
Nerad bych koupil sedačky a pak vrtal díky do podlahy kvuli uprave kolejnic.
Díky
-
- Věčnej rejpal
No pozor na jednu věc, pokud chceš do auta sedačky tak pamatuj, že by měli mít homologační protokol, který by jsi měl vozit sebou v autě a montáž je povolena, jen pokud vše bude držet na originálních úchytech. tzn. nejou povoleny žádné převařované plechy atd.
říkam to jen proto, aby jsi se pak vyvaroval zbytečným problémům při kontrole jak na silnici, tak v STK.
říkam to jen proto, aby jsi se pak vyvaroval zbytečným problémům při kontrole jak na silnici, tak v STK.
RAV4 D-CAT
-
- Věčnej rejpal
samozrejme jsem si vedom rizika pripadnych problemu na STK, ale myslim ze se to da vzdycky nejak vyresit Spis resim montaz atd, nerad bych koupil neco co mi tam pak nepadne a bohuzel neznam nikoho s celdou se skorepinou. Vim, ze navarit se tam da v zasade jakakoliv sedacka pri uprave stavajicich kolejnic, ale spis me zajimalo jestli nekdo nema sedacky primo na celde, ze bych se kouknul...
unas na SK to ma na 6gen Peto, teda nick celicaNR, skus mu napisat, opytat sa... viem ze riesil recara tusim z imprezy, ale boli moc vysoke, takze aj na to pozor... predsa len ma celda nizsi strop, nez kadejake STI-cko
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
Tak jsou doma Sparco sprint - jsou to v podstatě ty nejobyčejnější sport. sedačky, ale pro mé účely stačí. Jsou užší tudíž spíš pro střední postavy - 100 kg borec by se tam asi nenarval
Z toho ale plyne muj dotaz na sikovne ruce z okolí Prahy či středních Čech - není zde někdo kdo má vše potřebné (svářečka a šikovné ruce, a trochu zkušeností by taky neškodilo), chce si trochu přivydělat a obětovat mi cca den svýho času, abychom sedačky namontovali? Co jsem pátral, tak konzole na Celicu se prý ke Sparcům dělají, ale stojí 2500Kč/kus, což vzheledem k pořizovací ceně sedaček není cena ideální
Kdyby tu někdo takový byl, at se mi ozve na 723 162 545, určitě se domluvíme.
Díky moc
Hasa
Z toho ale plyne muj dotaz na sikovne ruce z okolí Prahy či středních Čech - není zde někdo kdo má vše potřebné (svářečka a šikovné ruce, a trochu zkušeností by taky neškodilo), chce si trochu přivydělat a obětovat mi cca den svýho času, abychom sedačky namontovali? Co jsem pátral, tak konzole na Celicu se prý ke Sparcům dělají, ale stojí 2500Kč/kus, což vzheledem k pořizovací ceně sedaček není cena ideální
Kdyby tu někdo takový byl, at se mi ozve na 723 162 545, určitě se domluvíme.
Díky moc
Hasa