sportovní sedačky do Celdy

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
hasa
Navigátor

sportovní sedačky do Celdy

Příspěvek od hasa »

Ahoj, ještě jeden dotaz - již delší čas pátrám po vhodných sportovních sedačkách do Celdym (5.gen) - bojím se ale montáže - nemáte někdo v celde skořepiny? Případně nemáte někdo s montáží sedaček zkušenosti - případně nějaké foto, jak jste to vyřešili?

Nerad bych koupil sedačky a pak vrtal díky do podlahy kvuli uprave kolejnic.

Díky
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No pozor na jednu věc, pokud chceš do auta sedačky tak pamatuj, že by měli mít homologační protokol, který by jsi měl vozit sebou v autě a montáž je povolena, jen pokud vše bude držet na originálních úchytech. tzn. nejou povoleny žádné převařované plechy atd. :wink:

říkam to jen proto, aby jsi se pak vyvaroval zbytečným problémům při kontrole jak na silnici, tak v STK.
RAV4 D-CAT
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

na stk tohle nikdo neřeší
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No když myslíš :roll:
RAV4 D-CAT
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

možná u Vás, u nás neřeší ani kola či výfuk
hasa
Navigátor

Příspěvek od hasa »

samozrejme jsem si vedom rizika pripadnych problemu na STK, ale myslim ze se to da vzdycky nejak vyresit :-) Spis resim montaz atd, nerad bych koupil neco co mi tam pak nepadne a bohuzel neznam nikoho s celdou se skorepinou. Vim, ze navarit se tam da v zasade jakakoliv sedacka pri uprave stavajicich kolejnic, ale spis me zajimalo jestli nekdo nema sedacky primo na celde, ze bych se kouknul...
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

unas na SK to ma na 6gen Peto, teda nick celicaNR, skus mu napisat, opytat sa... viem ze riesil recara tusim z imprezy, ale boli moc vysoke, takze aj na to pozor... predsa len ma celda nizsi strop, nez kadejake STI-cko :lol:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

napiš Leňulce, ta má skořepiny i rám
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

greddy píše:napiš Leňulce, ta má skořepiny i rám
Jen ram :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

a 4gen sedacky, zatial :wink:
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
hasa
Navigátor

Příspěvek od hasa »

jj, uz jsem mel malem doma jedny OMP, ale po premereni jsem zjistil, ze byly moc vysoky, presne jak pises...co jsem se ptal tak primo na celdu se zadny adapter /sparco, recaro apod) nedela /nebo aspon v cr neni k dispozici/ takze zbyva jen sedak s uni konzoli a svarecka :-(...
hasa
Navigátor

Příspěvek od hasa »

Tak jsou doma Sparco sprint - jsou to v podstatě ty nejobyčejnější sport. sedačky, ale pro mé účely stačí. Jsou užší tudíž spíš pro střední postavy - 100 kg borec by se tam asi nenarval

Z toho ale plyne muj dotaz na sikovne ruce z okolí Prahy či středních Čech - není zde někdo kdo má vše potřebné (svářečka a šikovné ruce, a trochu zkušeností by taky neškodilo), chce si trochu přivydělat a obětovat mi cca den svýho času, abychom sedačky namontovali? Co jsem pátral, tak konzole na Celicu se prý ke Sparcům dělají, ale stojí 2500Kč/kus, což vzheledem k pořizovací ceně sedaček není cena ideální :lol:

Kdyby tu někdo takový byl, at se mi ozve na 723 162 545, určitě se domluvíme.

Díky moc
Hasa
Ronin
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin »

Něco podobnýho řešim....Viděl jsem auto 3dvéřko(Honda Civic)..co mělo skořepiny(nesklopné) a říkal že používá zadní sedačky normálně pro přepravu lidí...ale nevim jak se to dá řešit,jak se tam dostavají lidi...nevíte někdo??
Rychlost bez stylu neznamená nic.
DrGis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

má doraz pojezdů (nejvzdálenější poloha od volantu) dle své potřeby, tzn. o celou dráhu pojezdů může posunout sedačku dopředu
TOYOTA CELICA ST205
hasa
Navigátor

Příspěvek od hasa »

ja chci dat zadni sedacky ven, takze zadek beresim...stejne tam mam chyceny 3 bod. pasy, takze sezeni by tam nebylo nic moc, i kdyby se tam nekdo nasoukal :lol:

To Ronin: kdybys to mel hotovy, dej mi pls echo, pripadne foto, jak jsi to vyresil.

diky
Odpovědět

Zpět na „Celica“