Filter klimatizacie/vzduchu
Re: odpisali
Skôr "malo by to tam byť"...
Samozrejme,oni týchto mailov koli fitru majú nespočetné množstvo. Sami píšu,že v tomto prevedení yarisa tam filter nie je písaný,ale je pravda,že bez toho filtra proste klima nemôže byť...A toho prachu vo vnútri pred tým čo som mal-divil som sa,odkial ,ale už viem...-tiež mi poslali a nahodil som ho tam
Samozrejme,oni týchto mailov koli fitru majú nespočetné množstvo. Sami píšu,že v tomto prevedení yarisa tam filter nie je písaný,ale je pravda,že bez toho filtra proste klima nemôže byť...A toho prachu vo vnútri pred tým čo som mal-divil som sa,odkial ,ale už viem...-tiež mi poslali a nahodil som ho tam
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
To docela pochybuju, Kolik jezdí Yarisů a kolik lidí navštíví toto forum? Myslím, že se jim to pořád vyplatí reagovat sem tam na nějaký požadavek na filtr, než je montovat všudemuco píše: Samozrejme,oni týchto mailov koli fitru majú nespočetné množstvo
Protože kde jinde by se to lidi dozvěděli? Prodejci to neříkají
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
T.Y.N.G. píše:To docela pochybuju, Kolik jezdí Yarisů a kolik lidí navštíví toto forum? Myslím, že se jim to pořád vyplatí reagovat sem tam na nějaký požadavek na filtr, než je montovat všudemuco píše: Samozrejme,oni týchto mailov koli fitru majú nespočetné množstvo
Protože kde jinde by se to lidi dozvěděli? Prodejci to neříkají
Nieže nehovoria,dokonca tvrdia,že tam je...Ja som sa ho pri kúpe pytal konkrétne na to a on mi tvrdil,že ano,je tam namontovaný...preto som sa najskôr obrátil na neho
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Nemáte prosím někdo zkušenost s nějakou levnější náhradou filtru do klimatizace?
Dnes jsem chudší o 370,-kč za kousek takové nějaké sítoviny (original od toyoty) a koukám, jestli by nebylo lepší něco třeba jak se dává do vysavačů??? Proč je to tak drahý? Do jiných aut se prodávají kolem 150,-kč lepší kousky...
Je fakt, že na faktuře při prohlídce se ty čtyři stovky lépe ztratěj, jenomže já mám filtr zahumusený po půl roce a výměna není problém...ale za tyhle peníze to bylo naposled!!
Dnes jsem chudší o 370,-kč za kousek takové nějaké sítoviny (original od toyoty) a koukám, jestli by nebylo lepší něco třeba jak se dává do vysavačů??? Proč je to tak drahý? Do jiných aut se prodávají kolem 150,-kč lepší kousky...
Je fakt, že na faktuře při prohlídce se ty čtyři stovky lépe ztratěj, jenomže já mám filtr zahumusený po půl roce a výměna není problém...ale za tyhle peníze to bylo naposled!!
Skus to po polroku vytrepat a povysavat. Pomoze ta na nejaky cas.Filter je zahumuseny ale jeho tlakovu stratu zistits skor vtedy ked ti bude na 3-4 stupni ventilatora bude viac hucat ako fukat a budu sa ti aj rosit okna zvnutra aj ked bude silno pusteny. Inac nema velky zmysel to menit,skor poriadne povysavat....josuk píše:Nemáte prosím někdo zkušenost s nějakou levnější náhradou filtru do klimatizace? ..
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
ak to mas taky material ako papier tak by to nemal byt original od toyoty, ak je to s materialu ako "kvazy vrecoviny"- sťa by latka - to je original od toyoty. aspon to ja mam. ten my aj poslali z ciech ked som sa stazoval na chybajuci filterjosuk píše:Díky. No právě povysávat - vy vysavačích jsou takový vložky a lepší, akorát budu muset spojit tak dvě dohromady a uvidíme...ty čtyři stovky za tohlecto mě fakt namíchly...kdybych to aspoň na vlastní oči neviděl..
![]()
Umělá vláknitá varhánkovitá hmota, bez rámečku, bez těsnění, koupil jsem to za 370,- v toyota Tsucho v červený krabičce s potiskem toyota genuine parts, takže to dostanou asi všichni co si to nechají vyměnit.
Já jsem se jen malinko rozčílil, kvůli ceně a budu hledat náhradu kaboinového filtru mezi vložkami do vysavačů, to je všechno. Když něco najdu, vyzkouším, případně dám foto. Kdyby prosím někdo věděl, něco o fyzikálních vlastnostech těch filtrů a napíše sem, že vložka z vysavače je úplná blbost, tak si určitě nechám poradit.
Jinak jsem se taky naštval kvůli jiným svíčkám, které v autě byly.. ale to sem nepatří. Čili shrnuto jsem docela rád, že ted po 4letech v autě můžu hrabat sám (a nepříjdu o záruku).
Já jsem se jen malinko rozčílil, kvůli ceně a budu hledat náhradu kaboinového filtru mezi vložkami do vysavačů, to je všechno. Když něco najdu, vyzkouším, případně dám foto. Kdyby prosím někdo věděl, něco o fyzikálních vlastnostech těch filtrů a napíše sem, že vložka z vysavače je úplná blbost, tak si určitě nechám poradit.
Jinak jsem se taky naštval kvůli jiným svíčkám, které v autě byly.. ale to sem nepatří. Čili shrnuto jsem docela rád, že ted po 4letech v autě můžu hrabat sám (a nepříjdu o záruku).