Neber to v zlom, mozno tvoj kamarat pracuje inak, ako si myslim, ale manazer vie o licovani vacsinou hovno. Pracujem pre trnavsky PSA Peugeot Citroen prave na kvalite a mal som uplnou nahodou na starosti karoseriu 207, preto do toho "trosku" vidim.tomko píše:trosku ti budem oponovat. mam kamosa co robi na menezerskej funkcii pre kiu a povedal ze KIA je v tomto najhosia. prezeral moje auto a povedal (podrobne skumal)ze v tomto je toyota naj a konkretn aj moj kusborland píše:Yaris ma s licovanim dielov problem celkovo. Najma interier je katastrofalny. V kazdom jednom su tie iste chyby a to hovorim o novych autach. Na toto sa japonci (francuzi) vyklatili. Ale osobne som o tomto vedel a isiel do jeho kupy oboznameny.
K licovaniu karoserie - tam zatial vyhrady nemam. Sledoval som utopenie kapoty, dvere, narazniky a vsetko slusne zlicovane.
Ci je na tom KIA horsie / lepsie - to je tazka diskusia. Preco sa ale nepresvedcit na vlastnej kozi? Ja som tak spravil. Isiel som k predajcovi Kie (ked som este nemal Yarisa) a obzeral som si Rio. "Obzeral" som = hladal som vsetky odchylky, zle licovanie atd., pretoze som jednak pocul vela zleho na Kiu v tomto smere a jednak som chcel trochu potrapit predajcu

Dalej - moj dobry kamarat ma Kiu ceed SW. Auto sme aj s kolegom prezreli a nasli sme jednu chybu aspektu.
Ak chces vidiet svojho Yarisa, ako je zlicovany, dam sem fotky zon, kde s urcitostou najdes chyby v licovani. Yaris ma totiz dost oblasti, kde nelicuje a netusim, preco s tym vyrobca nic nerobi. Pre porovnanie - v Trnave by take auto nemohlo z linky.
Ale ako uz bolo spomenute - hlavne, nech funguje. To licovanie si casto krat zakaznik ani nevsimne. Ale co ma viac hneva na Yarise, su chyby hluku. Po 7000 tis. km mi zacala vydavat pazvuky palubovka. Zdroj hluku je pravdepodobne v mieste kontaktu oblozenia A stlpika a palubnej dosky. Musel som to tam vypodlozit penou. Kam kracas, Toyota?
Prevencia proti flame : Mozno sa to cita tazko. Ja mam svoju Popolusku rad, ale snazim sa byt objektivny a pisat veci, ako su.