Špatné slícování kapoty, dveří..časté?
Špatné slícování kapoty, dveří..časté?
Tak jsem ani nedořešil problém se spojkou a poslali mě do nějaké centrální "karosárny" - ten můj zmetek japonskej je celej pokroucenej. Na jedné straně kapoty k druhé je to rozdíl "jen" 2mm, u pátých dveří ale 5.
To samé boční dveře, celé auto je hnuté..
Je to běžné, nebo jsem měl smůlu na kus?
Re: Špatné slícování kapoty, dveří..časté?
neviem ci je to caste, ale u mna to tak nie je. mozno po 100tis.km, preto hovorim za sba-u mna v pohoHad píše:Tak jsem ani nedořešil problém se spojkou a poslali mě do nějaké centrální "karosárny" - ten můj zmetek japonskej je celej pokroucenej. Na jedné straně kapoty k druhé je to rozdíl "jen" 2mm, u pátých dveří ale 5.

Pripadá mi to ako keby to auto zlepili v garáži studenti prvého ročníka na strojarine...
Toto je akože normálne??-v 21stor.,kde hýbu svetom robotistické práce

A ako na to vlastne prišli pri riešení spojky??
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Yaris ma s licovanim dielov problem celkovo. Najma interier je katastrofalny. V kazdom jednom su tie iste chyby a to hovorim o novych autach. Na toto sa japonci (francuzi) vyklatili. Ale osobne som o tomto vedel a isiel do jeho kupy oboznameny.
K licovaniu karoserie - tam zatial vyhrady nemam. Sledoval som utopenie kapoty, dvere, narazniky a vsetko slusne zlicovane.
K licovaniu karoserie - tam zatial vyhrady nemam. Sledoval som utopenie kapoty, dvere, narazniky a vsetko slusne zlicovane.
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
trosku ti budem oponovat. mam kamosa co robi na menezerskej funkcii pre kiu a povedal ze KIA je v tomto najhosia. prezeral moje auto a povedal (podrobne skumal)ze v tomto je toyota naj a konkretn aj moj kusborland píše:Yaris ma s licovanim dielov problem celkovo. Najma interier je katastrofalny. V kazdom jednom su tie iste chyby a to hovorim o novych autach. Na toto sa japonci (francuzi) vyklatili. Ale osobne som o tomto vedel a isiel do jeho kupy oboznameny.
Had píše: Na jedné straně kapoty k druhé je to rozdíl "jen" 2mm, u pátých dveří ale 5.

i když: na mém yarisu jsem si až po čase všimnul, že dvěře u řidiče byly lakované a rozebírané a proto mi vždycky drnčelo otevřené okýnko... a tak mi to nové prodali.
P:S. vidím šanci na výměnu vozu pro jeho neopravitelnost...... ???
Kurňa chalani čo sa tu vlastne rozoberá-nestrašte -nechce sa mi tomu ani veriť
Čo sa týka tej výmeny vozu-by som bol opatrný a bral by som to dooosť s rezervou-ako poznáme predajcov...(nemyslím konkrétne Toyotu)

Čo sa týka tej výmeny vozu-by som bol opatrný a bral by som to dooosť s rezervou-ako poznáme predajcov...(nemyslím konkrétne Toyotu)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Pokial to auto nie je "pohnuté" ako tu sa spomína,malo by to byť otázkou len nastavenia dverí,kapoty...
To josuk : skôr si myslím,že v najlepšom prípade ti tie dvere vymenia...ak vôbec vymenia...-to skôr "opravia"
To josuk : skôr si myslím,že v najlepšom prípade ti tie dvere vymenia...ak vôbec vymenia...-to skôr "opravia"

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Já vím, že mu to asi nevymění. Ale nebylo by to špatný, ne?Yarisak píše:Co sa tyka nespravneho licovania a spar medzi dielmi, nie je to podla mna dovod na vymenu auta. Neviem presne, ako to vyzera, ale opravu by mal dobry mechanik zvladnut.

Inak som čítal niekde na fore"ford",že raz si kupil chlapík nové auto (neviem aký typ,ale bol to ford). Pri kupovaní si v obchode nevšimol,že má jedny dvere iného odtieňa...
Sam priznal chybu,že si to auto neprezrel poctivo-vrátane odtieňov -či náááhodou nebolo búrané fungl.auto:?
No koho by to napadlo porovnávať farby napr.medzi blatníkom a dverami...Veď kupuje nové z obchodu.
Zistil to samozrejme po nejakom týždni.Chcel to reklamovať-čo je logické, ale neuspel...-dokáž,že si to neopravoval ty...
Ja som mal podobné skusenosti -tiež na forde-,ale išlo len o 3 brzdové svetlo,ktoré je vlastne zvonka do plechu namontované. Asi na 2 alebo 3 deň som to len zistilod kolegov,čo sa na to pozerali v práci.Oni mi s povedali,že mám prasknuté(zvnútra puknuté) skličko na tretom brzd.svetle. Išiel som stým nazad do obchodu a chlapík mi povedal,že to nie je dôvod na reklamáciu,lebo som mohol silnejšie zatvoriť kufor a preto mohol prasknúť...
Koho by napadlo,skontrolovať aj sklíčko na svetle(bolo to viditelné doslovne len ak ste sa LEN na to sklíčko zamerali okom..).Bál som sa,že v zime alebo v daždi do neho môže zatekať a môže niečo skratovať.
Trochu som sa rozpísal -sorry-(hlavne nie je to k téme,ale musel som,lebo mi to nedalo aby ste nevedeli aj o takýchto drobnostiach,(myslím s tým sklíčkom) a aký veeeelký problém je to sklíčko vymeniť-keď je myslím si logické,že sa to asi tebe nemohlo stať.V návode to nepísali,akou silou sa zatvára kufor....

Sam priznal chybu,že si to auto neprezrel poctivo-vrátane odtieňov -či náááhodou nebolo búrané fungl.auto:?

No koho by to napadlo porovnávať farby napr.medzi blatníkom a dverami...Veď kupuje nové z obchodu.

Zistil to samozrejme po nejakom týždni.Chcel to reklamovať-čo je logické, ale neuspel...-dokáž,že si to neopravoval ty...
Ja som mal podobné skusenosti -tiež na forde-,ale išlo len o 3 brzdové svetlo,ktoré je vlastne zvonka do plechu namontované. Asi na 2 alebo 3 deň som to len zistilod kolegov,čo sa na to pozerali v práci.Oni mi s povedali,že mám prasknuté(zvnútra puknuté) skličko na tretom brzd.svetle. Išiel som stým nazad do obchodu a chlapík mi povedal,že to nie je dôvod na reklamáciu,lebo som mohol silnejšie zatvoriť kufor a preto mohol prasknúť...

Koho by napadlo,skontrolovať aj sklíčko na svetle(bolo to viditelné doslovne len ak ste sa LEN na to sklíčko zamerali okom..).Bál som sa,že v zime alebo v daždi do neho môže zatekať a môže niečo skratovať.
Trochu som sa rozpísal -sorry-(hlavne nie je to k téme,ale musel som,lebo mi to nedalo aby ste nevedeli aj o takýchto drobnostiach,(myslím s tým sklíčkom) a aký veeeelký problém je to sklíčko vymeniť-keď je myslím si logické,že sa to asi tebe nemohlo stať.V návode to nepísali,akou silou sa zatvára kufor....
Naposledy upravil(a) muco dne sob 30.08.2008, 18:40, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Ja si osobne neviem predstavit, ako by sa auto mohlo skrizit beznym opotrebovanim. Skrizene auto podla mna moze zist z linky a ked si to nevsimnu na vystupnej kontrole, tak sa to dostane az ku zakaznikovi. Ale aj tak by som rad videl tie fotky. Had, mohol by si ich sem niekam zavesit?josuk píše:Já vím, že mu to asi nevymění. Ale nebylo by to špatný, ne?Yarisak píše:Co sa tyka nespravneho licovania a spar medzi dielmi, nie je to podla mna dovod na vymenu auta. Neviem presne, ako to vyzera, ale opravu by mal dobry mechanik zvladnut.Jenže dneska už ani firma toyota není co dřív, pořád se jen snižují náklady to za prvé, za druhé Had nejezdí včas na servisní prohlídky
a za třetí jim tam přizná, že auto je zkřížené vlastně běžným opotřebením...
(a my ostatni se pak divime, co si k nám ty firmy dovolí.... kua já bych jim tam to auto snad omlátil...dokud by nebylo naprosto perfect!!!
Toyota Yaris 1.0, Base Cool, VSC + TRC