Rozjíždění Rada

vše ohledně modelové řady Yaris
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

tomko píše:
muco píše:Ja nič proti tomu nemám. Tiež mi povedal predajca 95 a vyššie. Ale to o tom zapálení som len čítal - ja tomu hov.. rozumiem. Len som myslel,či to tu niekto nepotvrdí,alebo naopak,povie,že som prišiel z blázinca a teda je to ko----na :oops: :oops: :oops:

ale viac sa o tom debatí tu : http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... =tankujete
mio (moderator) ma pravdu, riesilo sa to tam,ale ako som uz aj inde spominal ze kamos kt. robi v toyote a trosku sa vyzna v aute-mi odporucal , resp. hovoil ze osobne by si do auta nedal 100-ku. Okrem ceny aj to ze to poskodzuje karburator. Aj preto auta dovezene napr. z USA maju problemy pri tankovani u nas a odchadzaju im karburatori.
Mám obavu, že ani já, ani ty, ani ostatní, co se účastnili téhle diskuze, ve svém autě karburátor nemají :wink:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

nie? :shock: kazde auto musi mat karburator-miesanie vzduchu s benzinov-ako by urobilo boooooooom? :shock:
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

tomko píše:nie? :shock: kazde auto musi mat karburator-miesanie vzduchu s benzinov-ako by urobilo boooooooom? :shock:
A co elektronicky rizene vstrikovani paliva? Karburator uz ma svoje davno za sebou (nekdy to je dost skoda)...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

tomko píše:nie? :shock: kazde auto musi mat karburator-miesanie vzduchu s benzinov-ako by urobilo boooooooom? :shock:
Tajemná zkratka "EFI" která se na toyotách objevuje minimálně od začátku devadesátých let znamená Electronic Fuel Injection, tedy elektronicky řízené vstřikování paliva. Žádný karburátor. :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Chalani,dôležité je to,že vieme o čo ide.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Marty píše:
Tajemná zkratka "EFI" která se na toyotách objevuje minimálně od začátku devadesátých let znamená Electronic Fuel Injection, tedy elektronicky řízené vstřikování paliva. Žádný karburátor. :)
aha, cize taky moderny "karburator" :D
Bláňa
Člen Týmu

Příspěvek od Bláňa »

Čauky kluci, tak nějak se ta diskuze zvrlo v něco čemu už nerozumím.....každopádně tankuju na OMW 95, auto mám 14 dní a nevím kde tankovala předchozí majitelka, jinak nevím jestli je ta převodovka první krpa na tom autě. Než jsem ho kupovala tak jsem si ho nechala prohlídnou mechanikem abych nekupovala blbě, i ona mi řekla že auto je v pořádku, tak jsem řekla OK auto koupím, no a pak se ukázalo že mechanik se na to vys...l, pořádně to ani neprohlídl, a ted jak ho mám v opravě se zjistilo, že auto bylo asi bourané, protože je svařované ze dvou částí, + špatná ta převodovka, filtry apod. takže vlastně ani nevím jestli to auto je....no co už je pozdě
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No,sice je to tu o niečom inom,no nedá mi nereagovať a neporadiť,lebo je to nezavidenia hodná situácia...

Tak to je pádny dôvod na reklamáciu-vrátenie peňazí a auto mu jeb...medzi oči.Ak to nie je spomínané v kupno-predajnej zmluve,je to evidentne a neodškriepiteľne skrytá závada a zákon je v tomto prípade na tvojej strane!!!! Je to dosť obtiažne vybojovať svoje práva ,pretože ak sám Ti nevyjde v ústrety predávajúci(že asi nie),neostáva ti nič iné,než to dať na súd. Súdny znalec musí spísať o tom vozidle,súdno-znalecký posudok a na základe tohto posudku sa musí rozhodnúť súd , či ti musí vrátiť peniaze a ty mu odovzdať nazad to auto,alebo nie. Tu ale Ti rovno povie súdny znalec,či je šanca vyhrať,alebo nie .Toto si myslím,že je príkladná situácia,kedy má právo kupujúci reklamovať kupované auto od predajcu a ten by mu mal vyhovieť,pretože -ak je to tak ako píšeš,na 99% súd prehrá a bude to mať drahšie predávajúci aj s poplatkami ako sú napr. sudne trovi...

Teraz len záleží na tebe...Viem,nie je to nič príjemného,ale ak sa na to nechceš vykašlať ,inej cest niet ! :cry: :cry: :cry: :cry:
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bláňa
Člen Týmu

Příspěvek od Bláňa »

ahojky všem tak jsem nakonec zjistila včem spočíval problém s rozjížděním, k mé radosti to nebylo v mých nohách ale nějaké lampasondě nebo co takže jsem spokojená :lol:
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No vidíš-dobre to dopadlo,tak ti gratulujem :wink: :wink: :wink:

Pozn. nie je to lampasonda (nesonduješ tam nič s lampou :mrgreen: :mrgreen: ),ale lambda sonda. Ale to je čuma fuk co to je-hlavne že to už funguje :P
Toyota Auris 1.8 hybtid
Bláňa
Člen Týmu

Příspěvek od Bláňa »

:lol: jo to je přesně ono, zase jsem to zkomolila no ženská no ehm...každopádně už jezdím jak šlak, je to takový nezvyk že jsem si málem gumy sjela:-)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“