ps jo a je to benzín 1332ccm
tak, když jedeš z kopce a chce se ti vyřadit, tak je praktičtější zařadit 5 a uvolnit plynový pedál. funguje to prakticky stejně... a můžeš postupným podřazováním šetřit brzdy.fildis píše:filtr určitěš vyměnit, rozvody ještě nejsou potřeba no a s katem se říká, že se nemá vyřazovat, takže to ani nedělám a je to uplně zbytečný
To ale nesmíš mít laděnej vejfuk, jinak ohluchnešMarty píše: tak, když jedeš z kopce a chce se ti vyřadit, tak je praktičtější zařadit 5 a uvolnit plynový pedál. funguje to prakticky stejně... a můžeš postupným podřazováním šetřit brzdy.
Každých 5 tisíc dávat rozvoďák i s kladkamaPerryCZ píše:Stim rozvodakem, myslim ze neni dobry verit tolik tomu udaji o tech km ... Doporucuje se vzdy pri koupi auta, at ma najeto 50 nebo 25tis km vymenit rozvodovi remen a kladky.... u11 1,3 jsem daval cca kolem 5tis i s olejem. Tod teda muj nazor
řek bych že PerryCZ mluvil o ceně ne o počtu kmfildis píše:Každých 5 tisíc dávat rozvoďák i s kladkamaPerryCZ píše:Stim rozvodakem, myslim ze neni dobry verit tolik tomu udaji o tech km ... Doporucuje se vzdy pri koupi auta, at ma najeto 50 nebo 25tis km vymenit rozvodovi remen a kladky.... u11 1,3 jsem daval cca kolem 5tis i s olejem. Tod teda muj nazorRozvoďák se udává výdrž na 90 tisíc většinou a navíc on má auto po dědovi, takže tam je to v pohodě
EDIT: Možná sem to jenom špatně pochopil ten příspěvek...
já se na to dědy ještě zeptám ale je fakt že rozvodák bude origo a měl by být v pohodě, ono sice bylo to auto asi 3 týdny ukradený ale silně pochybuji že by zloděj ho měnil, jinak fakt dík za přínosnou diskuzifildis píše:Jo tááák![]()
No, tak takovýhle "poctiví" prodejci jsou nejlepší
Jinak s těma rozvodama, je to lepší si to vyměnit, ale zase když to má po dědovi a nikdo jinej to neměl, tak by to mělo být v pohodě
Já myslím, že kat mít budešIng_Mazi píše:taky doufám, že nemám katalyzátor, páč jinak nevím, už sem to rozlačoval x krátna neutrál jezdím taky často