Rada NAD ZLATO !!
- TORUS
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Rada NAD ZLATO !!
Zdravím mám strašně velký problém...včera jsem si stříkal brzdový kozouč a brzdy, bylo to zrezivělé a mám na kolech bezpečnostní šrouby, kolo jsem přimontoval z5 a odjel a že zbytek udělám dnes...přijedu tam a zjišťuju že nemám ořech na povolení bezpečnostních šroubů..dostal jsem jen 1ks
tak nevím co mám dělat, převrtávat nic nechci, snad jestli by mešel udělat nějaký výlisek toho? třeba kdybych tam dál sádru nebo nějakou jinou hmotu a pak to podle toho nechal udělat, díky každému kdo poradí 
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tip na dobry oříšky
sice nemůžu poradit s těmahle ořechama, naštěstí je nemam, ale ty co se chroustaj, tak jsou fakt výborný z lidlu "cracky-snacky" buráky v těstíčku- paprikový-- to je úlet nejen pro veverky co louskaj ořechy z aut 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Tady popis, jak to dopadne, když to neklapne http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=6255.
Jinak už to mám nacvičený, takže když se to odvrtá pouze dvěma vrtáky - 5 mm a následně rovnou 13 mm, tak to je asi za hodinku, nebo hodinku a půl, hotový, ale ta pětka se musí co pár minut brousit a na třináctku je potřeba silná pomaloběžná vrtačka (800 ot/min.). Nový štěft stojí v toyotě asi 60 Kč. Takže kdybys klič náhodou nesehnal, tak se to při troše tréningu dá.
Jinak, jestli ti vrcholy matek vyčnívají z kola, lze na ně přivařit nějakou platli a povolit.
Přeju, abys toto podstupovat nemusel
.
Jinak už to mám nacvičený, takže když se to odvrtá pouze dvěma vrtáky - 5 mm a následně rovnou 13 mm, tak to je asi za hodinku, nebo hodinku a půl, hotový, ale ta pětka se musí co pár minut brousit a na třináctku je potřeba silná pomaloběžná vrtačka (800 ot/min.). Nový štěft stojí v toyotě asi 60 Kč. Takže kdybys klič náhodou nesehnal, tak se to při troše tréningu dá.
Jinak, jestli ti vrcholy matek vyčnívají z kola, lze na ně přivařit nějakou platli a povolit.
Přeju, abys toto podstupovat nemusel

- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
stalo se mi to na celice taky, akorat ja to tak uz koupil a ty matice sem zkoušel rozseknout ale odešel majzlik a matice nic, no a tak mi nezbylo než si hrát a hrát s bruskou, svářečkou a tak a klíč sem si vyrobil a matky povolil - všem doporučuju - kouzelná práce
jinak bůh s tebou ať z toho výjdou kola i auto celý !!
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
ajéje já kdysi koupil auto a mnělo bezpečnostní matky ale ořech nikde.Taky byly zapuštěný v kole (nějakých 5cm určitě) Nic jinýho nezbylo,než navařit matku a klasikým klíčem na kola povolit. Litý kola ale dostaly zabrat
Bohužel to nešlo jinak protože je roky nikdo nepovoloval a trošku přirezly.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- TORUS
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
sakra tak včera sem byl v servisu...volám asi po 5ti hodinách kdy sem tam auto nechal a servisák mi hlásí ať si pro to přijedu že si s tím neví rady
vezli to dokonce i do pneuservisu do barumky a tam to prej ještě neviděli
tak nevím co budu dělat....napadá mě ještě udělat odlitek třeba z plastelíny a ořech si pak podle toho nechat vyrobit, myslíte že by to šlo? dík
tak nevím co budu dělat....napadá mě ještě udělat odlitek třeba z plastelíny a ořech si pak podle toho nechat vyrobit, myslíte že by to šlo? dík