A co se týče spotřeby, mrknul jsem na starší témata a asi se shodneme na tom, ze PP docela kecá... já mám po cca 300 km po dálnici, kdy jsem to moc nehnal (max. 150 semtam) spotřebu přes 9 litrů (OMW benzin) a to je fakt dost....
Zdar,dawidos píše:Nevíte někdo - podle informací z netu se Avensis (r.v. 2001) dělal se čtyřma nebo šesti airbagy. Nicméně ve svým autě jsem objevil jen dva (řidič a spolujezdec před sebou). Dají se někde minimálně další dva doobjevit?![]()
A co se týče spotřeby, mrknul jsem na starší témata a asi se shodneme na tom, ze PP docela kecá... já mám po cca 300 km po dálnici, kdy jsem to moc nehnal (max. 150 semtam) spotřebu přes 9 litrů (OMW benzin) a to je fakt dost....
díkas, na airbagy mrknu a se spotřebou se srovnám, zatím jsem na první nádrži, takže nemůžu počítat jinak než podle palubního počítače. Ale jak tady někdo poznamenal, lepší je přepnout si rádio na název stanice a uváděnou spotřebou se nerozčilovatKarel Staněk píše:2 boční airbagy se nacházejí ve spodní úrovni sedáků, spotřeba do 7 litrů podle tankování a pal.počítač ukazuje 9,5.Avensis 2,0vvti(110kW).