A co se týče spotřeby, mrknul jsem na starší témata a asi se shodneme na tom, ze PP docela kecá... já mám po cca 300 km po dálnici, kdy jsem to moc nehnal (max. 150 semtam) spotřebu přes 9 litrů (OMW benzin) a to je fakt dost....
Avensis 2.0 (110 kw), 2001 - spotřeba a airbagy
Avensis 2.0 (110 kw), 2001 - spotřeba a airbagy
Nevíte někdo - podle informací z netu se Avensis (r.v. 2001) dělal se čtyřma nebo šesti airbagy. Nicméně ve svým autě jsem objevil jen dva (řidič a spolujezdec před sebou). Dají se někde minimálně další dva doobjevit?
A co se týče spotřeby, mrknul jsem na starší témata a asi se shodneme na tom, ze PP docela kecá... já mám po cca 300 km po dálnici, kdy jsem to moc nehnal (max. 150 semtam) spotřebu přes 9 litrů (OMW benzin) a to je fakt dost....
Toyota Avensis 2.0, r.v. 2001, 110 kW
Re: Avensis 2.0 (110 kw), 2001 - spotřeba a airbagy
Zdar,dawidos píše:Nevíte někdo - podle informací z netu se Avensis (r.v. 2001) dělal se čtyřma nebo šesti airbagy. Nicméně ve svým autě jsem objevil jen dva (řidič a spolujezdec před sebou). Dají se někde minimálně další dva doobjevit?![]()
pokud vím, tak se dělají /ly různé počty - dle výbavy. U mně je to tak, že ve velkém TP mám uvedeny 4 a ve skutečnosti jsou jen 2.
Pokud by byly 4, tak další 2 by se daly dooběvit v předních sedadlech - na bocích.
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
-
Karel Staněk
- Člen Týmu
díkas, na airbagy mrknu a se spotřebou se srovnám, zatím jsem na první nádrži, takže nemůžu počítat jinak než podle palubního počítače. Ale jak tady někdo poznamenal, lepší je přepnout si rádio na název stanice a uváděnou spotřebou se nerozčilovatKarel Staněk píše:2 boční airbagy se nacházejí ve spodní úrovni sedáků, spotřeba do 7 litrů podle tankování a pal.počítač ukazuje 9,5.Avensis 2,0vvti(110kW).
Toyota Avensis 2.0, r.v. 2001, 110 kW
zdravim.
chcel som ohladom airgagov zalozit novu temu... ale ked sa to riesi uz tu...
Taktiez som nevedel, ci mam 2 alebo 4 (Avensis kombi 2.0TD r.v. 1998, Linea Sol)
pred vodicom a spolujazdcom - evidentne su (napis SRS AIRBAG).
Do sedadiel (prednych) ide kabli a premyslal so kvoli comu.
Hladal so airbagy na bocnej strane operadla ale tam ani naznak po nejakom šve v potahu, kadial by airbag vyliezol.
Vsimol som si ale na bocnej strane sedacej casti plastovu listu s napisom SRS AIRBAG. Takze s najvacsou pravdepodobnostou bude bocny airbag tam.
chcel som ohladom airgagov zalozit novu temu... ale ked sa to riesi uz tu...
Taktiez som nevedel, ci mam 2 alebo 4 (Avensis kombi 2.0TD r.v. 1998, Linea Sol)
pred vodicom a spolujazdcom - evidentne su (napis SRS AIRBAG).
Do sedadiel (prednych) ide kabli a premyslal so kvoli comu.
Hladal so airbagy na bocnej strane operadla ale tam ani naznak po nejakom šve v potahu, kadial by airbag vyliezol.
Vsimol som si ale na bocnej strane sedacej casti plastovu listu s napisom SRS AIRBAG. Takze s najvacsou pravdepodobnostou bude bocny airbag tam.