Máte s tím někdo zkušenosti, popřípadě kde jste objednávali?

Na ty jsem se díval ale mají tam napsány nějaké divné rozměry, tak nevím, kde jsi je kupoval?jirih píše:čao,
já mám na předku Zimmermanny, už 2 roky, desky už dochází, ale kotouče sou zdá se naprosto OK, celkem mají zatím za sebou cca 54 000 Km...
Brzdí podle mě velmi dobře.
Sou to klasický chlazený...
Taky jsem si myslel, že bych mohl nainstalovat nějaké ty děrované nebo drážkované, ale když jsem viděl ceny přešla mě chuť. A podle známého co závodí, tak účinnost takových kotoučů se trochu projevuje až po několika odjetých kolech na autodromu, když už byly fakt rozžhavený. Takže jsem od toho ustoupil a koupil jsem nipparts kotouče.ArnieGT píše:Tak jsem přinucen vyměnit přdní kotouče i s deskama a měl jsem představu že bych sehnal nějaké vrtané či drážkované, když už jsou tak pěkně vidět.
Taky dobrý poznatek, dík,..i když teď mne tíží situace a budu muset prodat svého moláčka, tak koupím asi nippartsy ať má budoucí majitel radost, ty by měly vydržet dostRaimok píše:Taky jsem si myslel, že bych mohl nainstalovat nějaké ty děrované nebo drážkované, ale když jsem viděl ceny přešla mě chuť. A podle známého co závodí, tak účinnost takových kotoučů se trochu projevuje až po několika odjetých kolech na autodromu, když už byly fakt rozžhavený. Takže jsem od toho ustoupil a koupil jsem nipparts kotouče.ArnieGT píše:Tak jsem přinucen vyměnit přdní kotouče i s deskama a měl jsem představu že bych sehnal nějaké vrtané či drážkované, když už jsou tak pěkně vidět.
Aisin desky ani kotouče nevyrábel, dodával je pod svou značkou, ale jen na část, na vetsinu byly používány desky Kashiyama případne Akebono..Petr píše:ale origo dodavatel pro toyotu tehdy byli kotouče a třemeny z deskama AISIN
dnes jsem na NOVÝM AURISU VIDĚL DESKY BOSH ATD.tak ted už je to jiný
ja ty bremba měl origo sice bez drážek a děr ale byli origo a nevydrželi,sice jsem s nima pojezdil 7 koleček na masarykáču v brně ,ale přeci to nějak rychle odešli
takže chceš říct že je to něco jak když si nechá nipparts vyrobit nějaký díly a jen si to zabalý do svých krabic jo??Idaho píše:Aisin desky ani kotouče nevyrábel, dodával je pod svou značkou, ale jen na část, na vetsinu byly používány desky Kashiyama případne Akebono..Petr píše:ale origo dodavatel pro toyotu tehdy byli kotouče a třemeny z deskama AISIN
dnes jsem na NOVÝM AURISU VIDĚL DESKY BOSH ATD.tak ted už je to jiný
ja ty bremba měl origo sice bez drážek a děr ale byli origo a nevydrželi,sice jsem s nima pojezdil 7 koleček na masarykáču v brně ,ale přeci to nějak rychle odešli
říct že se dávali desky Aisin je stejné jako říct že v originále se tam dávali rozvody Toyota