zabezpečení proti krádeži

vše ohledně modelové řady Avensis
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Musim Vás zklamat, zloději v nejsou žádný blbci, okno popraská i s folií, kterou předvídavý zloděj prořízne obyčejným nožem :idea: takže fólie jsou vyhozený peníze pokud nemáš pager na alarmu. To se ti pak hodí každá vteřina která zloděje zdrží. :wink:
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
kobo
Navigátor

Příspěvek od kobo »

no jeden chlapik si pod potah vodicovho sedadla schoval narovnane rybarske haciky. Zlodej nasadol, chcel odist z autom ale uz sa nepostavil a sam zavolal sanitku (majitel sa potom na hlasny krik a volanie zlodeja zobudil a volal policajtov).
Najlepsie na tom je, ze majitel auta dostal podmienecny trest za neprimeranu obranu... :)
totalcrash
Člen Týmu

Příspěvek od totalcrash »

To okno je na prd, koukal sem na německý stránky teď i kdyby jste mě rozkrájeli tak si nevzpomenu na jaký a našel sem tam nenápadnýho milího medvídka kterýho dáte na sedadlo spolujezdce zamknete auto spustíte medvídka a pak lituju každýho blba kterej to auto otevře. Protože hned jak se otevře okno nebo dveře a méďá nebude deaktivovanej tak milej zlodějíček do pár vteřin příjde o sluch a neskutečná bolest hlavy vám ho zanechá u auta až do rána. No řekl bych skoro až nezákoný ale jak se máme jinak bránit když těchle zmetků je víc a víc, já si ho rozhodně koupím,protože už sem přišel o dvě auta a o tohle už přijít nechci. :twisted:
jarmil
Řidič

Příspěvek od jarmil »

totalcrash píše:To okno je na prd, koukal sem na německý stránky teď i kdyby jste mě rozkrájeli tak si nevzpomenu na jaký a našel sem tam nenápadnýho milího medvídka kterýho dáte na sedadlo spolujezdce zamknete auto spustíte medvídka a pak lituju každýho blba kterej to auto otevře. Protože hned jak se otevře okno nebo dveře a méďá nebude deaktivovanej tak milej zlodějíček do pár vteřin příjde o sluch a neskutečná bolest hlavy vám ho zanechá u auta až do rána. No řekl bych skoro až nezákoný ale jak se máme jinak bránit když těchle zmetků je víc a víc, já si ho rozhodně koupím,protože už sem přišel o dvě auta a o tohle už přijít nechci. :twisted:
No, pravdepodobnost, ze ti nekdo ukradne dve auta za zivot, je skoro jako vyhrat prvni ve sportce. Notabene, kdyz jezdis japoncem. Kazdej den jich v prumeru zmizi 60, v cele CR. Tak si spocitej, kdy zas na Tebe prijde rada :lol: Bud si v kolektivu velmi neobliben :evil: a nekdo ma na Tebe pifku a nebo jim to snad nechavas i nastartovy :D . Hlavne si toho medu nezapomen vypnout, kdyz neco v autaku zapomenes a posles tam zenskou nebo ditko :oops:
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
totalcrash
Člen Týmu

Příspěvek od totalcrash »

Před tim sem měl Fiat uno 1.0, a opl omega 2.0 fiat byl celej muj a ten šel hned po jedný opravě v Jeremiašově mam menší podezření na jednoho cápka od tamtud ale jistej si nejsem, a opl toho sme dostali já a kámoš ale šlohly ho u mí práce na parkovišti zhruba 5 měsíců po fiatu. S méďou se nebojim sem sám jen já a moje auto tak leda že bych zapoměl sám no a to by bylo docela na prd. :lol: Jen mam pocit že na tyhle věci mam kliku
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

nejlepší je prostě nenechávat v autě dráždidla :lol: aspoň né na viditelném místě 8)
aczasa
Věčnej rejpal

Dráždidla...

Příspěvek od aczasa »

Tak třeba jako vibrátory, kroužky, anální kolíky, biče, pouta a tak? :-) Takový auto nikdo neukradne? :-)))))))
Back in Czech.
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Dráždidla...

Příspěvek od Marty »

aczasa píše:Tak třeba jako vibrátory, kroužky, anální kolíky, biče, pouta a tak? :-) Takový auto nikdo neukradne? :-)))))))
Aj, pán je znalec :D

Já osobně nedoporučuji dost oblíbenou praktiku - po zaparkování před hypermarketem přendat brašnu s notebookem do kufru :D kolem stávají přičmoudlíci a koukají po těch, co něco pokradmu dávají do kufru... pomůžou taky černé folie na sklech, měl jsem to tak u corolly - dovnitř nebylo skoro vidět.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
aczasa
Věčnej rejpal

Notebooky a tak

Příspěvek od aczasa »

Tak noutbůk a dokladovku či jinou kabelu by tam opravdu mohl nechat jen ingnorant. :-) Taky mi z auta ukradli v brně před výstavištěm kufřík se vším. Krom hotovosti a dokladů nalezených v popelnici nedaleko se to dokonce i našlo zpět všechno. Jen né zámek a okno.. :-/ Prostě jak říkáme doma: koho mají oběsit, ten se neutopí. Takže komu prostě auto mají vy/ukrást, ten nemá šanci ani se sebelepší technikou.
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“