Musim Vás zklamat, zloději v nejsou žádný blbci, okno popraská i s folií, kterou předvídavý zloděj prořízne obyčejným nožem takže fólie jsou vyhozený peníze pokud nemáš pager na alarmu. To se ti pak hodí každá vteřina která zloděje zdrží.
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA
no jeden chlapik si pod potah vodicovho sedadla schoval narovnane rybarske haciky. Zlodej nasadol, chcel odist z autom ale uz sa nepostavil a sam zavolal sanitku (majitel sa potom na hlasny krik a volanie zlodeja zobudil a volal policajtov).
Najlepsie na tom je, ze majitel auta dostal podmienecny trest za neprimeranu obranu...
To okno je na prd, koukal sem na německý stránky teď i kdyby jste mě rozkrájeli tak si nevzpomenu na jaký a našel sem tam nenápadnýho milího medvídka kterýho dáte na sedadlo spolujezdce zamknete auto spustíte medvídka a pak lituju každýho blba kterej to auto otevře. Protože hned jak se otevře okno nebo dveře a méďá nebude deaktivovanej tak milej zlodějíček do pár vteřin příjde o sluch a neskutečná bolest hlavy vám ho zanechá u auta až do rána. No řekl bych skoro až nezákoný ale jak se máme jinak bránit když těchle zmetků je víc a víc, já si ho rozhodně koupím,protože už sem přišel o dvě auta a o tohle už přijít nechci.
totalcrash píše:To okno je na prd, koukal sem na německý stránky teď i kdyby jste mě rozkrájeli tak si nevzpomenu na jaký a našel sem tam nenápadnýho milího medvídka kterýho dáte na sedadlo spolujezdce zamknete auto spustíte medvídka a pak lituju každýho blba kterej to auto otevře. Protože hned jak se otevře okno nebo dveře a méďá nebude deaktivovanej tak milej zlodějíček do pár vteřin příjde o sluch a neskutečná bolest hlavy vám ho zanechá u auta až do rána. No řekl bych skoro až nezákoný ale jak se máme jinak bránit když těchle zmetků je víc a víc, já si ho rozhodně koupím,protože už sem přišel o dvě auta a o tohle už přijít nechci.
No, pravdepodobnost, ze ti nekdo ukradne dve auta za zivot, je skoro jako vyhrat prvni ve sportce. Notabene, kdyz jezdis japoncem. Kazdej den jich v prumeru zmizi 60, v cele CR. Tak si spocitej, kdy zas na Tebe prijde rada Bud si v kolektivu velmi neobliben a nekdo ma na Tebe pifku a nebo jim to snad nechavas i nastartovy . Hlavne si toho medu nezapomen vypnout, kdyz neco v autaku zapomenes a posles tam zenskou nebo ditko
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Před tim sem měl Fiat uno 1.0, a opl omega 2.0 fiat byl celej muj a ten šel hned po jedný opravě v Jeremiašově mam menší podezření na jednoho cápka od tamtud ale jistej si nejsem, a opl toho sme dostali já a kámoš ale šlohly ho u mí práce na parkovišti zhruba 5 měsíců po fiatu. S méďou se nebojim sem sám jen já a moje auto tak leda že bych zapoměl sám no a to by bylo docela na prd. Jen mam pocit že na tyhle věci mam kliku
aczasa píše:Tak třeba jako vibrátory, kroužky, anální kolíky, biče, pouta a tak? Takový auto nikdo neukradne? ))))))
Aj, pán je znalec
Já osobně nedoporučuji dost oblíbenou praktiku - po zaparkování před hypermarketem přendat brašnu s notebookem do kufru kolem stávají přičmoudlíci a koukají po těch, co něco pokradmu dávají do kufru... pomůžou taky černé folie na sklech, měl jsem to tak u corolly - dovnitř nebylo skoro vidět.
Tak noutbůk a dokladovku či jinou kabelu by tam opravdu mohl nechat jen ingnorant. Taky mi z auta ukradli v brně před výstavištěm kufřík se vším. Krom hotovosti a dokladů nalezených v popelnici nedaleko se to dokonce i našlo zpět všechno. Jen né zámek a okno.. :-/ Prostě jak říkáme doma: koho mají oběsit, ten se neutopí. Takže komu prostě auto mají vy/ukrást, ten nemá šanci ani se sebelepší technikou.