Kdysi jsem tudy jel při podobný průtrži a viděl sem žlutej fiat coupe jak se mu stalo to samý... řikal sem si to je pako, jak to moh nevidět? asi jel moc rychle... zničený měl oba elektrony a proražený gumy 17" ultra nízkej profil. A teď se to samý stalo mně!!!! prooooč? to nejsou ty hňupi od kanálů schopný ten kanál připevnit tak, aby nevylít??? Vždyť to mohlo někoho zabít... motorkáře cyklistu... žádný označení (byl sem bohužel první na ráně.) taková cedule s letícím kanálem ve tvaru "pozor" by tam bodla!
po dalším zkoumání sem zjistil že se lehce odřel práh na 2 místech což je okej, auto drží stopu, jede rovně, ale ten divnej zvuk co se ozývá od lp kola je podivnej.... "křupání oříšků" a ducání jak to pojmenoval přesně bratr. buďto je něco s kolem nebo s uložením tlumiče počítám... fakt paráda.
Na jednu stranu sem naštvanej, že nemam chvíli klid, na druhou stranu mam radost, že to barumky rozdejchaly...bravo. bravuris!!! fakt bravo!
a pak mam radost že nejsem mrtvej. a nebo že sem nskončil přímo v kanálu

Neskutečně smradlavej kanálovej den!!!
Ale mam konečně radost, že se povedlo krásně spasovat předek... vyklápěčky teď maj konečně stejný mezery s kapotou, je to vynikající pocit, že se to konečně povedlo sladit. wow z toho mam radost, ale zkazil mi jí ten smradlavej kanál grrrrrrrrrrrrrrr.
PS: už se vám někdy stalo něco podobnýho? podobnej dementní příběh?
sem s nim

teď koukám celkem román... sorry

ps2: jak byste projeli otevřenej kanál nebo přejeli víko radši? pomalu nebo za 3 nebo rychlejc?? co je vlastně horší? to je úvaha jak k maturitě

a za všechno může "tlustej bastard" a... DR. Evil! alias Dr. Zloun.