Dneska sem měl fakt divnej den... začalo to takhle ráno. Zkouška z personalistiky začínala v 9h... zaspal sem... a sakra za 5 min 12 se probouzim z praštěnýho snu (nehápu proš se mi tam dostali chipmunkové z nějakýho prdlýho filmu co sem ani neviděl, dost úchylný letim do školy mhd. Všude cejtim smrady z kanalizace. sem tam. naštěstí tam ještě byla docentka hudr mudr pudr ing doctor xxx. zkouška dopadla ok. jedu si konečně pro celicu a když se vracim domu... slejvák jako prase možná největší co sem kdy zažil. musel sem zastavit protože sem viděl prd. zamlžený okno během 2 sec. jedu moooc moccc opatrně jo ještě si zničit auto hned po výjezdu ze servisu, to tak.... pod mostem u barrandova potopa... brod... projel sem ... vracim se domu a už tak v pohodě za 3 (tady už přeci nemůže nic bejt.... ze silnice se čadilo-mlha a najednou rána rána jako prase. co to kur.a bylo saaakra koukám do zpětnýho zrcátka a vidim ottevřenej kanál a vedle ohromný víko. přímo sem to přejel oběma kolama... ale nevim jestli tu díru nebo ten obří kryt. Brzdim a počítám s nejhorším. Nevidim nic. Jak to? jakto že nejsem s proraženou gumou a elektronem na ležato? cooooože?
Kdysi jsem tudy jel při podobný průtrži a viděl sem žlutej fiat coupe jak se mu stalo to samý... řikal sem si to je pako, jak to moh nevidět? asi jel moc rychle... zničený měl oba elektrony a proražený gumy 17" ultra nízkej profil. A teď se to samý stalo mně!!!! prooooč? to nejsou ty hňupi od kanálů schopný ten kanál připevnit tak, aby nevylít??? Vždyť to mohlo někoho zabít... motorkáře cyklistu... žádný označení (byl sem bohužel první na ráně.) taková cedule s letícím kanálem ve tvaru "pozor" by tam bodla!
po dalším zkoumání sem zjistil že se lehce odřel práh na 2 místech což je okej, auto drží stopu, jede rovně, ale ten divnej zvuk co se ozývá od lp kola je podivnej.... "křupání oříšků" a ducání jak to pojmenoval přesně bratr. buďto je něco s kolem nebo s uložením tlumiče počítám... fakt paráda.
Na jednu stranu sem naštvanej, že nemam chvíli klid, na druhou stranu mam radost, že to barumky rozdejchaly...bravo. bravuris!!! fakt bravo!
a pak mam radost že nejsem mrtvej. a nebo že sem nskončil přímo v kanálu Kdybych jel pomalejc, byla by to větší rána. V protisměru mě zrovna míjel autobus a kdybych se lek, nebo by to rozhodilo auto, moh sem to narvat přímo do toho autobusu. Takže co to sakra dneska mělo jako bejt?
Neskutečně smradlavej kanálovej den!!!
Ale mam konečně radost, že se povedlo krásně spasovat předek... vyklápěčky teď maj konečně stejný mezery s kapotou, je to vynikající pocit, že se to konečně povedlo sladit. wow z toho mam radost, ale zkazil mi jí ten smradlavej kanál grrrrrrrrrrrrrrr.
PS: už se vám někdy stalo něco podobnýho? podobnej dementní příběh?
sem s nim ps: byl sem tak rozhozenej, že sem to ani nenafotil, což mě mrzí, jako fotograf sem zklamal, ale byl sem fakt vytočenej a shockovanej že se teď du uklidnit radši do vany. kua fix. fucked up day!
teď koukám celkem román... sorry ale číst se to snad dá.
ps2: jak byste projeli otevřenej kanál nebo přejeli víko radši? pomalu nebo za 3 nebo rychlejc?? co je vlastně horší? to je úvaha jak k maturitě
a za všechno může "tlustej bastard" a... DR. Evil! alias Dr. Zloun.
příběhy z kanálů a análů
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
příběhy z kanálů a análů
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Brrr ty mas ale sny byt tebou beru nejaka hypnotika, aby si nespal a tohle se Ti uz nezdalo, protoze to co vypravis je fakt zle...
Me se tohle jednou taky prihodilo, jen jsem nemel pod kolama kanal, ale diru podobneho (mensiho) rozmeru, hlavne to slo do doliku, takze sem chytil predni napravou - rana jako prase, ale kola i cecilka to rozdejchali bez ujmy, je fakt, ze jsem to vzal asi v 10km/h rychlosti...
Dira byla zakerna, vubec, ale vubec nebyla videt, za dva dny ji zaasfatovali...
Myslim, ze v tvem pripade by to treba mohlo odnest lozisko, kdo vi..
Ja mam dalsi otazku... Za upravu silnic ruci silnicari, takze kdyz dojde auto k ujme teoreticky by se dala po nich vymahat zpusobena skoda!
Myslim, ze pred x lety (nevim presne kdy) to bylo i v televizi nova v sekci obcansky jouda
Nevite o tom nahodou blizsi podrobnosti?
Me se tohle jednou taky prihodilo, jen jsem nemel pod kolama kanal, ale diru podobneho (mensiho) rozmeru, hlavne to slo do doliku, takze sem chytil predni napravou - rana jako prase, ale kola i cecilka to rozdejchali bez ujmy, je fakt, ze jsem to vzal asi v 10km/h rychlosti...
Dira byla zakerna, vubec, ale vubec nebyla videt, za dva dny ji zaasfatovali...
Myslim, ze v tvem pripade by to treba mohlo odnest lozisko, kdo vi..
Ja mam dalsi otazku... Za upravu silnic ruci silnicari, takze kdyz dojde auto k ujme teoreticky by se dala po nich vymahat zpusobena skoda!
Myslim, ze pred x lety (nevim presne kdy) to bylo i v televizi nova v sekci obcansky jouda
Nevite o tom nahodou blizsi podrobnosti?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak změna! SABOTAGE!
koukám že se téma kanálů přesunulo sem... je fakt že se sem hodí víc
Takže jak to dopadlo? dneska sem vyrazil na vyvážení kol a kontrolu dezénu... Dotz jsou v pořádku, gumy taky +25g na obě kola. A ten zvuk "křupání ořechů" tak to byly povolený šrouby na lp kole! SABOTÁŽ
Včera sem jel akorát ze servisu domu a už sem si všim divnýho zvuku... pak sem přejel to víko od kanálu a pozor ani po tý ráně to kolo neulítlo!!! tomu řikám z pekla štěstí kua joooo immortal machine. sabotage impossible.
Takže v servisu se musel za A: motat někdo cizí, komu se celica asi opravdu nelíbila. a chtěl mě zabít. (všech 5 šroubů bylo povolených a s kolama se nic nemělo dělat. a varianta B: sabotáž přímo někým z pracovního teamu. To abych vysolil víc prachů??? Pochybuju o lidech, fakt sem zklamanej takovým hnusem.
Autíčku tedy nic neni... kromě krapet raslýho spodku prahu, to fixne kladivo a sprej. Mam zase radost že si místo orav můžu nechat předělat folie a zároveň sem totálně znechucenej lidma. Du se vožrat.
Marty> jo tak tohle by mě taky zajímalo... včera mě to napadlo, ale už sem měl v sobě celou flašku vína tak sem to nestih Někdo by za tohle ručit měl! ale kdo? pojišťovna z povinnýho ručení a pak by to vymáhla na českých kanalizacích? fakt nevim
Takže jak to dopadlo? dneska sem vyrazil na vyvážení kol a kontrolu dezénu... Dotz jsou v pořádku, gumy taky +25g na obě kola. A ten zvuk "křupání ořechů" tak to byly povolený šrouby na lp kole! SABOTÁŽ
Včera sem jel akorát ze servisu domu a už sem si všim divnýho zvuku... pak sem přejel to víko od kanálu a pozor ani po tý ráně to kolo neulítlo!!! tomu řikám z pekla štěstí kua joooo immortal machine. sabotage impossible.
Takže v servisu se musel za A: motat někdo cizí, komu se celica asi opravdu nelíbila. a chtěl mě zabít. (všech 5 šroubů bylo povolených a s kolama se nic nemělo dělat. a varianta B: sabotáž přímo někým z pracovního teamu. To abych vysolil víc prachů??? Pochybuju o lidech, fakt sem zklamanej takovým hnusem.
Autíčku tedy nic neni... kromě krapet raslýho spodku prahu, to fixne kladivo a sprej. Mam zase radost že si místo orav můžu nechat předělat folie a zároveň sem totálně znechucenej lidma. Du se vožrat.
Marty> jo tak tohle by mě taky zajímalo... včera mě to napadlo, ale už sem měl v sobě celou flašku vína tak sem to nestih Někdo by za tohle ručit měl! ale kdo? pojišťovna z povinnýho ručení a pak by to vymáhla na českých kanalizacích? fakt nevim
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Masakr! Ještě že to dopadlo celkem dobře. I kdyby se měnilo ložisko tak to není taková tragédie než tam nechat poloosu.
Jinak pokud vím tak různé soudní spory vedou motorkáři s technickýma správama komunikací, často např. kvůli štěrku v zatáčkách - oni to tam chudáci musí klopit a na štěrku to ujede ani nemrknou
Jinak pokud vím tak různé soudní spory vedou motorkáři s technickýma správama komunikací, často např. kvůli štěrku v zatáčkách - oni to tam chudáci musí klopit a na štěrku to ujede ani nemrknou
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to si měl nemilou příhodu aji sny ale kanálková akce se mi nestala ale takovejdle hurikán byl aji u nás rozmlácený auta,popadaný stromy na auta odnešený střechy větrem záplavy atak - prostě happy day pro lidi co sou už tak vyřízený, no a celicka moje si to pěkně aji s druhou červenou přečkaly v garáži, ale mij fiátek malinkej to musel ustát venku a dárce orgánů modrá cecil taky, a mladá v litomyšli kouká z okna a 20cm vedle auta jí spadla větev kterou ani ve 2 lidech nemohli odtáhnout. Je to ale opět o lidech protože se už několikrát dovolávali města na skácení toho kravského stromu jménem lípa,ale nic jejich sousedum už ale skur.il střechu domu aji auto a mladý málem taky, ale nic lípa je národní strom..............
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Navrhente tamnimu zastupitelstvu, at pobliz dovoli postavit Lidl a problem se stromem bude vyresenmartin.matess píše:...ale nic lípa je národní strom..............
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to jo no,pak by nic nebyl problém a možná by aji strhli ten dům ve kterym mladá bydlí
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw