napr. toyota v KE posle tvoje auto rpiamo do secaru... oni rpiamo nelepia...
zadne ako aj bocne dali zvnutra, ale narozdiel od bocnych sklo nedavali dole. Co sa tykaskla v predu tak predne sklo uz ma urcity odtien (uvazujem aj o tom), ale pri nalepeni folie by sa prekrocila nepriepustnost. tym ze ma uz urcite tienenie sa zda ten prechod nie az tak vyrazny. a aj preto lebo ked sa clovek diva zo sikma spredu tak tie zadne bocne skla robia tmavsi podklad pre predne bocne skla.mio píše:zadne je ok, ale tie bocne vytvaraju velmi silny prechod medzi prednymi bocnymi...preto som to ja nechcel.potom uz by sa zislo dat aj na predne bocne slabsi tmavy odtien,aby to nebolo zboku take vyrazne....
A ako ti nakoniec davali to zadne okno? z vonka ci z vnutra?pekne sa ti tam bude vynimat nase logo
Samotna Toyota ich nelepi. Pravdepodobne maju zmluvu s nejakou firmou, ktora im tuto sluzbu zabezpecuje, pricom na zaklade zmluvy Toyota nadalej akceptuje zaruku.Yaris 2007 píše:A ktorá Toyota montuje v SR oficiálne fólie?
nic sa nezapisuje do technicaku. Ty len dostanes papier s potvrdenim o ateste a ten budes ukazovat policajtom ked to budu od teba ziadatvajdan píše:Pokud si nalepím folie ve firmě, která dodává i atest. je třeba něco zapisovat do velkého TP?