Fólie

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

nebudes,pokial ti folie nalepia v autorizovanom pracovisku s certifikatom :)
napr. toyota v KE posle tvoje auto rpiamo do secaru... oni rpiamo nelepia...
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

mio píše:zadne je ok, ale tie bocne vytvaraju velmi silny prechod medzi prednymi bocnymi...preto som to ja nechcel.potom uz by sa zislo dat aj na predne bocne slabsi tmavy odtien,aby to nebolo zboku take vyrazne....
A ako ti nakoniec davali to zadne okno? z vonka ci z vnutra? :) pekne sa ti tam bude vynimat nase logo :D
zadne ako aj bocne dali zvnutra, ale narozdiel od bocnych sklo nedavali dole. Co sa tykaskla v predu tak predne sklo uz ma urcity odtien (uvazujem aj o tom), ale pri nalepeni folie by sa prekrocila nepriepustnost. tym ze ma uz urcite tienenie sa zda ten prechod nie az tak vyrazny. a aj preto lebo ked sa clovek diva zo sikma spredu tak tie zadne bocne skla robia tmavsi podklad pre predne bocne skla.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Yaris 2007 píše:A ktorá Toyota montuje v SR oficiálne fólie?
Samotna Toyota ich nelepi. Pravdepodobne maju zmluvu s nejakou firmou, ktora im tuto sluzbu zabezpecuje, pricom na zaklade zmluvy Toyota nadalej akceptuje zaruku.

V externych firmach s certifikatom to ocakavam tak, ze alebo preberie externa firma zaruku na skla (a v Toyote zaruka pada), alebo zaruka v Toyote pokracuje na zaklade dodrzaneho montazneho postupu aplikacie folii v externej firme.
Vsetko to chce zhrnut informacie jednak u Toyoty, ako aj u firmy, ktora bude lepit folie.

V maji by som chcel folie zrealizovat, tak potom sem hodim info (ak sa niekto neinformuje skor).
Toyota Yaris NG | 1.3 VVT-i | SOL | 1G3 | Popoluška
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Tomko, aky typ folii si si tam daval? Black Chrome BC10? Dost tazko sa mi predstavuje, ako vyzera ten ktory typ folii v skutocnosti. Nechcel by som, aby mi tam nalepili folie a la zrkadlo.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

podla certifikatu co mam napisane "3M Panther Color stable"
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

Tomko
Kde si dal namontovať fólie Ty?Toyota ma odkázala na AUTOSKLO,P.Macura na Solinkách...
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tusim sa to vola Achat, pri celulozke. Aj preto ze kamarat tam ma znameho a nexcel som ani nijaky doklad-tak som to mal aj cenovo lepsie. Toyota ta odkaze tam kde ma tichu dohodu z tym a tam ta posle. Inak mas jedno kde to das-samzrejme tam kde ti daju certifikat
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ja som zavolal predajcovi do Komárna a povedall mi,že si môžem kludne dať folie,zaruka pri tom funguje nadalej-nemá to na to vplyv
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
borland
Řidič

Příspěvek od borland »

Ohladom zaruky som pisal aj predajcovi folii (konkr. 3M). Odpoved v danom zneni som tak trochu ocakaval. V skratke : Bububu od Toyoty ohladom straty zaruky je kvoli sucasnemu konkurencnemu prostrediu na trhu. Ak by som si dal totiz folie u Toyoty, predajca by z toho mal istotne nezanedbatelnu proviziu.

Inak perlicka : Ked som sa pred par dnami pytal priamo v Toyote na folie u nich, cenu mi povedat samozrejme vedeli. Ale ked som sa pytal na nejake parametre (UV filter, priepustnost svetla, atd...), tak odpoved som dostal, ze oni taketo veci nevedia. Myslel som, ze zle pocujem. Povie mi niekto, z akeho dovodu by som si mal teda u nich folie lepit?

K foliam 3M : Na bokoch maximalne zatmavenie, kufor zatmavenie o stupen nizsie (zakonom dane), maximalny odraz teploty, dozivotna zaruka. Cena 4500 SK bez dane.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Vidím,že sú rôzne názory u predajcoch...čo ma tak trochu hnevá....záruka v KOMARNE v pohode a inde nie??? :shock: :shock: To sa mám s každou blbosťou obracať na centrálu???
Samozrejme z toho TOYOTA má províziu-inak Ti rovno povedia-"nedá sa.."
Možno keby si ich postrašil,že napíšeš pre istotu na centrálu a poinformuješ sa,aké su parametre u Toyoty na tie folie lebo Ti na to nevedeli odpovedať(to akože nevedia,čo predávajú???)a samozrejme aj to,či si to môžeš urobiť aj v inej firme bez toho,že by ti padla záruka lebo u Toyoty v tvojom bydlisku trvdili čo tvrdlili,možno by si dostal aj inú odpoveď... :mad: :mad:
Toyota Auris 1.8 hybtid
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

PIste,volajte,stazujte a stojete si za vasimi peniazmi. Este stale najdete u predajcoch starsich skusenych vydieracov,komunistov ktori vedia ako vas odpinkat a bez slov....cim viac sa budete snazit tym skor tu burinu vypalime a dockame sa uctyhodneho jednania ako tomu uz niekolko rokov je v zapadnych statoch.... nas Zakaznik nas Pan.
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ja som bohužial taký,že všetko,čo sa mi nezdá ,sa snažím vyriešiť-pokial možno IHNEĎ!
t.j.mobil do ruky a fičím...vela problemov som riešil aj cez gen.riaditelov či už v T-mobile ,G-motors ,INCON -plast.okná,alebo všetko čo som kupil v naj NAY ,tak 99% tovaru bolo o reklamácii -a vela iných... V robote mi hovoria "reklamátor" :roll: a bohovsky sa mi smejú...
Veď ale prečo si mám nechať srať na hlavu a prečo by som nemal mať či už tovar alebo služby na úrovni,za ktoré zaplatím nemalé peniaze :evil:
Ja mám proste takú smolu v živote ,až sa mi to nechce veriť-čo kúpim,to aj reklamujem-proste horor.
Takže HOLD "Reklamátorom" :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Toto sem sice nepatrí, len aby ste vedeli ,že treba bojovať 8)
Toyota Auris 1.8 hybtid
vajdan
Člen Týmu

TP

Příspěvek od vajdan »

Pokud si nalepím folie ve firmě, která dodává i atest. je třeba něco zapisovat do velkého TP?
Yaris BaseCool 1litr (skoro...)
tomko
Věčnej rejpal

Re: TP

Příspěvek od tomko »

vajdan píše:Pokud si nalepím folie ve firmě, která dodává i atest. je třeba něco zapisovat do velkého TP?
nic sa nezapisuje do technicaku. Ty len dostanes papier s potvrdenim o ateste a ten budes ukazovat policajtom ked to budu od teba ziadat
Odpovědět

Zpět na „Yaris“