NEVIEM sa rozhodnut

vše ohledně modelové řady Celica
BLAZEN
Člen Týmu

Příspěvek od BLAZEN »

tu u nas vsetci tunia presne same blbe golfy a baworacky a siroko daleko neni nikto kto prerabal neco do celiky a tych par ludi co ju ma ani nevedia co maju za auto a ake maju stastie a zaobchadzaju s nimi ako keby mali v rodine dpc zigulika.vozia v nej zemaky a kury a tak. :crazy:
BLAZEN
Člen Týmu

Příspěvek od BLAZEN »

bude to drsne ale za dva roky urcite na nejakom zraze.
ano to bude to auto za kerym budu slintat aj ti co nenavidia japan cars
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tyhle auta se ladej tezko a draze , proto to nikdo moc nedela, ale vyjimky se najdou http://www.zitec.cz/evo500/evo500.htm

ale to je tezky kdyz neumis anglicky, bez toho to nejde , protoze ti fakt nikdo vysvetlovat co ma vlastne celda v serii abys to moh upravit nebude, vzdyt ani nevis co kupujes
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Další téma zavánějící tuzerstvím. Můžu Tě ubezpečit,že po autě se budou otáčet a slintat i když ji daš jen do takového stavu jako když vyjela z továrny. Ale souhlasím s ostatními. Kup Golfa a lep na něj spojlery silikonem o 106. Protože tam teprve budeš sportovní auto dělat a stejně nedosáhneš nikdy na to,jak celica vypadá od výroby.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

BLAZEN píše:tu u nas vsetci tunia presne same blbe golfy a baworacky a siroko daleko neni nikto kto prerabal neco do celiky a tych par ludi co ju ma ani nevedia co maju za auto a ake maju stastie a zaobchadzaju s nimi ako keby mali v rodine dpc zigulika.vozia v nej zemaky a kury a tak. :crazy:
timto si urazil cely toyotaklub i slovensky - ses si toho vubec vedom :idea:
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne pon 23.06.2008, 23:41, celkem upraveno 1 x.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

je to blázen

Příspěvek od micron »

:? jo souhlas s liborem, beaverem a pavemB... doporučuju ti něco jinýho... třeba tohle
Obrázek
s timhle budeš středem vesmíru a dokonce se tam i vejdeš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a slintat můžeš i za jízdy... bude to lítat ven :lol: :lol: :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

2,0GTi i 2,2GTS nepojedou špatně, 2,0 je spíš na ostřejší jízdu (hodně otáček), 2,2 je spíš na pohodu, ale pojede taky hodně, já bych popravdě možná radši ten 2,2 je daleko pružnější a na denní ježdění použitelnější, ale zase je línější a zábavnej moc taky nebude, jediný co by mě od 2,2 odradilo, je že se snad do litfbacka nedával, jedině do coupé a to je dle mýho docela ošklivý( biscuite promiň :) ), je to otázka vkusu. Jinak pokud chceš turbo taxi kup rovnou GT4, ta má turbo sériově a nemusíš nic bastlit navíc.
Nic ve zlym, ale podle tvejch příspěvků taky soudim že ti jde jen o to že budeš mít pod kapotou hodně koní(ale kde je tam vzít, že?) a štvát je na rovince co to dá, nebo jen "pozéřit".
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Ale no ták chlapi...čo ste zlí na človeka?!?! :lol:
BLAZEN - ako...môžem pár vecných otázok?
Ad1: Čo tak rozumieš pod pojmom "tuning"? - prvé slová čo Ťa hneď napadnú
Ad2: Na čo to auto budeš používať?
Ad3 Koľko si myslíš, že budeš musieť behom roka investovať peňazí do športového auta staršieho ako 15 rokov aby si ho udržal pri živote?
Ad4: Myslíš, že Slovenský toyotateam je menejcenný? - podľa jazyka v ktorom prispievaš usudzujem, že si slovák
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Je urcite z Bratislavy, taky nevim proc jsem ty slovaci porad lezou :D - to byl joke, vzdycky se mi libi jak das hned odkaz na TTS , taky jsem se divil proc chce koupit auto z cech, uz vam zmirnily ty dovozovy pravidla??
Thomas CZ
Řidič

Příspěvek od Thomas CZ »

Příště to zkus jinak.

Děkuji za pochopení.

ombre
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Pavo.B. píše:Je urcite z Bratislavy, taky nevim proc jsem ty slovaci porad lezou :D - to byl joke, vzdycky se mi libi jak das hned odkaz na TTS , taky jsem se divil proc chce koupit auto z cech, uz vam zmirnily ty dovozovy pravidla??
Doviezť od vás Toyku na SK a dostať ju na značky je celkom problém...
S tým mojim večným odkazovaním na TTS je to o tom, že keď ho nebudem robiť, tak budúci rok bude na TTS meetingu na Pezinskej Babe viac vás - chalanov z Čiech, ako slovákov... :wink:
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
red
Řidič

Příspěvek od red »

Pokud je to tvoje prvni auto a nemas kamose hodne dobryho mechanika, tak si kup nejakou plecku na nauceni. Celicy se tu neprodavali a v 90% se sem dovazeli bouracky. Ja osobne mam GTIcko ktery bylo bourany na predek, zadek a trikrat na levy bok... Je to moje prvni auto a uz jsem v nem i s opravami za 180K a auto je porad v neprodejnem stavu...

Nejlepsi by byla 4.gen celica v 1.6 s 92kW (4AGE RULEZ!). Kamarad ji mel a byla to super kara. Velmi ochotne tocila 8000 a siceni TVISu fenomenal. Spotreba a vykon top. Motor mel tak 300-400K nalitano (tachac 200K) a nezral olej.

Hlavne motory netoc za studena, nemusis se vubec stydet ze nechas par minut motor zahrat.
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
Ronin
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ronin »

Když píšete o těch otáčkách,jak moc se nechá točit Celica 1.8 6.gen???
Rychlost bez stylu neznamená nic.
KiciDevil
Navigátor

Příspěvek od KiciDevil »

BLAZEN píše:inak vacsie zrychlenie ma asi GTi ze? a myslim ze v tej 2.2 je akysi kompresor ,v tom pripade by bola sviznejsia nez GTi 2.0 nie?
a inak do tych gti sa da dat Turbo? aj ked toyota na nu teda nevyrabala ale moze tam pasovat nejake ine z inych toyot?samozrejme po urave. ale vsak su aj nejake univerzalnejsie Turba nie?.len ide asi o to ze uz sa tam nema kde pod kapotu napchat si myslim.Viete o nejakej celde s turbom a akym. len mi nedavajte linky na tych japonskych psychopatov co vytunia aj zetor na Le Mans a robia im turba na zakazku. :D
Chces oturbit Motor?

Ja si myslim, ze lacnejsie by bolo kupit uz toyotu s turbom a zgenerálkovať ako turbit motor :) ale zase turbit a turbit. No niekde som cital ze len diely na turbenie co su kovane blbosti do motora turbo a tak neviem co vsetko bez prace vychadzaju okolo 150 k ceskych. Tak vela stastia.

Kup si radsej Daihatsu Charade 1.0 Gtti a mas trhac asfaltu. Daj ho zgeneralkovat a jemne upravit a mas auto s priblizne 200 konmi na takych 850 kg. Urcite to nebude take drahe ako tuzit cellicu ;)
3/07 Toyota Yaris 1.3 5D Terra (Black Mica)
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Ronin píše:Když píšete o těch otáčkách,jak moc se nechá točit Celica 1.8 6.gen???
Až kým Ťa nezastaví obmedzovač max. otáčok...alebo to nezadrieš... :wink:
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Odpovědět

Zpět na „Celica“