Vaše první zkušenosti
S kamínky jsem se zatím za rok a něco co máme Aurise naštěstí nesetkala. Jinak velká spokojenost, akorát mám málo najeto (4000 km), protože jezdím hlavně nakupovat a jen občas na výlet. Auris každopádně splňuje všechny naše požadavky, protože je prostorný a dobře se nastupuje i mým rodičům. Díky velkému počtu airbagů doufám, že se nic nestane synovi, když si potřebuje někam zajet. Do kopce a při předjíždění pěkně táhne. Automat je super. Je fajn, že ho mám hlavně pro sebe, brzy jsem si zvykla a těžko si budu jednou odvykat. Jezdím ráda, čím delší vzdálenost, tím lépe
.
Auris 1,6 l Dual VVT-i, MM
Babetta 210
Stadion S11
Babetta 210
Stadion S11
Vlastně jezdím hlavně po okreskách a většinou dodržuji předepsanou rychlost, policisté zde už od jara často měří. Za Libercem jsem víc jak 130 nejela, jsem ještě začátečník
. O prázdninách mě čeká pár návštěv příbuzných po republice a uvidím, jak mi to půjde.
Auris 1,6 l Dual VVT-i, MM
Babetta 210
Stadion S11
Babetta 210
Stadion S11
Tak se chystam na 3O tkm prohlidku a mam pro nas servisaky trochu prace
Jak jsem pred pul rokem psal o mych problemech tak stale pretrvvaji...Hlucnost motoru 1.4 D4D pri 2tis. je fakt hrozny a jeste ktomu se presne u 2tis zacne mlzit zrcatko vybracemi a to pri pridani i brzdeni motorem. Sroubky v palubovce vesele poskakuji a smeji se mne i na rovne dalnici. Ted uz se zacinaji ozyvat take jejich pratele ze zadniho operadla. Dalsi otazeckou bude proc spaliny z prihrivace jdou dovnitr auta...
Jak jsem pred pul rokem psal o mych problemech tak stale pretrvvaji...Hlucnost motoru 1.4 D4D pri 2tis. je fakt hrozny a jeste ktomu se presne u 2tis zacne mlzit zrcatko vybracemi a to pri pridani i brzdeni motorem. Sroubky v palubovce vesele poskakuji a smeji se mne i na rovne dalnici. Ted uz se zacinaji ozyvat take jejich pratele ze zadniho operadla. Dalsi otazeckou bude proc spaliny z prihrivace jdou dovnitr auta...
- a1bert
- Manager Týmu
Re: to: Thimlick
no ja to pochopil tak, ze se to zrcatko tak roztrese , ze kdyz se do nej divas tak je obraz rozmazanej...Alexxx píše: ...u 2tis zacne mlzit zrcatko vybracemi...
Promin mi tu cestinu,ale cesky mluvim tak 5 krat do roka.....
Jinak k tomu zrcatku-rozchveje se ze nejde v nem nic rozpoznat. Je to presne ve 2tis a hned zase prestane po prekroceni techto otacek.
Jeste dalsi chyba na mem aute: Spojka skripe pri seslapnuti, coz se snad vyresi namazanim lanka[az jsem se divil ze se lanko jeste pouziva-na vsech autech jsem mel hydrauliku]; a pri pohybu radici pakou vlevo na jednicku nebo dvojku piska pravdepodobne lanka razeni nebo tyc-podle toho co tam vlastne je.....
Ze zacatku jsem si myslel ze toyota bude kvalitni ale tohle jsem teda od ni necekal. Snad mam jen ja takovy pech
Jinak k tomu zrcatku-rozchveje se ze nejde v nem nic rozpoznat. Je to presne ve 2tis a hned zase prestane po prekroceni techto otacek.
Jeste dalsi chyba na mem aute: Spojka skripe pri seslapnuti, coz se snad vyresi namazanim lanka[az jsem se divil ze se lanko jeste pouziva-na vsech autech jsem mel hydrauliku]; a pri pohybu radici pakou vlevo na jednicku nebo dvojku piska pravdepodobne lanka razeni nebo tyc-podle toho co tam vlastne je.....
Ze zacatku jsem si myslel ze toyota bude kvalitni ale tohle jsem teda od ni necekal. Snad mam jen ja takovy pech
S tím benzínem to je dobrý vtip a o té spolehlivosti ještě větší.Alexxx píše:l. Když se podíváš na hodnocení spolehlivosti různých značek sestavený TUV, tak na deseti prvních místech najdeš cca 3 Toyoty. Opravdu nechápu, co s tim tvým autem může být. Být tebou, zkoušel bych tankovat kvalitnější palivo. Já tankuji pouze u Shell a poté, co do nafty přidávají tu podělanou řepku, tak pouze Shell V-Power.
Mám nového "spolehlivého" Yarise nalítáno cca 21000 a to co jsem zažil je hnus.Dva krát mi alchymisti v Toyotě rozebrali motor,závadu nakonec odstranili, ale značně se zvýšily vibrace motoru.To vrzání a tuhost spojky řeším už tak rok.Vždycky to promažou a za měsíc je to znova.Někdy mám pocit, že mačkám spojku v traktoru, značně mi porostl levý kvadriceps
Všechno to popisuju tady http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... highlight=
1,3 TERRA COOL 2006