Vaše první zkušenosti

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Jo ta sestka tam bejt mohla, uz mam prestrikanej zadni naraznik, odrela me nejaka p... , ale ja ji nacapal akorat jsem prichazel k autu.
Vsechno delali na pojistovnu, vcera jsem pro to bxl. Delali to v Tsusho Pruhonice. Klobouk dolu udelali to super neni nic videt zadnej rozdil, barvu trefili. Lepili nove listy. Tak uz ho mam zase doma!!!!!
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
THIMLICK
Člen Týmu

Příspěvek od THIMLICK »

Tak zas neco.....Asi mam fakt smulu.
Krom toho ze palubovka uz sterka jako s.... ,tak se mi pri 16tkm ukazalo na pocitaci ze bych mel vymenit olej.....Zas budu muset jet do servisu

Mam jednu otazecku k lidem co mali aurise ve vyssi vybave nez sol.
Na stredovem panelu nad mrizkou vetrani mam odladaci prostor, ale co tam mate vy?
Max8888
Navigátor

Příspěvek od Max8888 »

THIMLICK píše: Mam jednu otazecku k lidem co mali aurise ve vyssi vybave nez sol.
Na stredovem panelu nad mrizkou vetrani mam odladaci prostor, ale co tam mate vy?
Je tam misto odkladaciho prostoru dalsi vetrani, skus se podivat na http://www.toyota.cz/cars/new_cars/auris/gallery.aspx je to tam vydet, sory ale nemam cas to fotit na svem aute. 1,6 MM, LUX
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Včera jsem pozoroval že se mi rosej vevnitř přední světla. Nevšiml jste si někdo taky u vašeho auta něčeho podobnyho, je to tada uplně ve špičce na stranach u blatniku. Mam to vyfoceny tak to muzu dat do O.G.
Yaris 3 / 1.33 2011
kakaf
Člen Týmu

Příspěvek od kakaf »

No dnes som navoskoval Aurisa a ten lak je geniálny. Krásne sa leskne a nadotik je nenormálne hladký až by som povedal šmykľavý. Použil som autovosk Turtle Wax Plus Teflon . Je super môžem len odporučiť.
kakaf
Člen Týmu

Příspěvek od kakaf »

Zdravím všetkých.
Chcem sa vás opýtať na prednú nápravu. Občas sa mi zdá že keď prejdem cez nejakú nerovnosť kopec, jamu, retardér atd. tak sa mi zdá že tam dačo buchne alebo hrkne. Nerobí to vždy. Iba pri veľmi pomalej jazde teda pri prejazde tej nerovnosti pri nízkej rýchlosti asi 10km/h +/-. A aj to len občas. Správanie auta je stále rovnaké čiže v najlepšom poriadku. V riadení som si tiež žiadnu zmenu nevšimol. Všetko je ok. No a ja sa chcem len spýtať či to niekto z vás tiež nespozoroval.
Vopred ďakujem za odpovede
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

No ja mam taky takovy pocit :( , zatim s tim nic nedelam protoze se to nezhorsuje, je to jenom nekdy jak rikas, mel jsem na tyden nahradni vozidlo a tam to bylo taky, jsem rozhodnutej to na garanci nahlasit at to prohlidnou jdu, ale az v srpnu
Yaris 3 / 1.33 2011
kakaf
Člen Týmu

Příspěvek od kakaf »

Vďaka za reakciu.
A potom daj vedieť ako to dopadlo.
Paša
Člen Týmu

Auris ano-ne

Příspěvek od Paša »

Zdravím všechny!
Už 2 týdny se rozhoduju, jestli si koupit auris. Původně jsem chtěla yaris, ale když jsem uviděla auris, tak jsem se zamilovala :-)
Ale všichni známí mě přesvědčují, abych si radši vzala peugeot 308... Tak pořád nevím.
Co myslíte, stojí auris za to?
Díky :-)
karol
Člen Týmu

Příspěvek od karol »

Peugeot 308 je určite dizajnovo podarené auto (takmer ako každý francúz), treba sa jednoducho previezť v oboch. Môj súkromný názor je. že keď som na internete objavil niektoré skúsenosti majiteľov francúzskyych áut, tak pri mojom výbere som ich jednoznačne vylúčil. Neskoršie skúsenosti z môjho okolia ma v tom utvrdili - bývalý kolega - Peugeot 206 SW, rok a pol starý ho už 2x nechal na ceste, jazdí väčšinou na 3 válve (4. je asi záložný), súčasný kolega - P 206, po roku mu začala blbnúť elektrika, švagor - P-Partner po dvoch rokoch riadiaca páka úplne rozkvedlaná. Keď som sa vracal prednedávnom po diaľnici z Čiech domov, hádaj akého pôvodu boli tie 3-4 autá ktoré stáli pre poruchu v odstavnom pruhu? Nehovorím, aj francúzi môžu (omylom)
vyrobiť aj spoľahlivé auto, ale kto ti zaručí, že také si ty zrovna kúpiš? Tým nechcem povedať, že Auris je dielo dokonalosti, nájde sa aj na ňom zopár múch. V Aurise som sa dokonca viezol v 1,4 v dízly po meste asi 20 km v Blave. Pred jazdou predavač vynuloval na PPC priemernú spotrebu a po skončení mojej jazdy bola 5,8 l/100 km. Ak sa pozrieš do katalógu Aurisu, tak zistíš, že predpísaná spotreba je presne taká istá - u väčšiny automobiliek reál oproti katalógu nesedí. Ak by som pred 2 rokmi nekúpil Yaris, tak teraz by to bol určite Auris (asi 1,6 benzín). Výberu zdar!
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

karol píše:jazdí väčšinou na 3 válve (4. je asi záložný)
Omlouvám se za off-topic, ale tohle mně fakt pobavilo :mrgreen:

Jinak ten design nevim. Podle mně byla nejhezčí řada 206, 306, 406 - od té doby jsou ty auta čím dál víc divný.
Paša
Člen Týmu

karol

Příspěvek od Paša »

Jak jsem tak pročítala recenze na netu, tak hodnotili 206 jako velmi nepovedené auto... Je fakt, že 308 je nová, takže je málo zkušeností, jak kvalitní bude. Mně se sice opravdu líbí - viděla jsem ji v tmavě červené a opravdu jí sedla, ale raději bych kvalitu. Chci aby mi auto vydrželo nějaký "pátek" :-) A je fakt, že co se týče kvality, tak toyota vede.
Plextor
Věčnej rejpal

Příspěvek od Plextor »

Plně souhlasim s Karlem mám podobné zkušenosti. Všechno mají v těch autech nějak jinak, hlavně aby se k tomu laik nedostal, atip šrouby, atd.
už s tim začali dříve třeby Olcit tam když se člověk podival do motoru, tak tam co je u normálního auta karburator, tak u Olcitu byl olej filtr, a tak to bylo se všim kotouče u převodovky(když vam praskla poloosa konec).
A tohle jim bohužel přetrvává do dnes a nejenom u aut. Už je to u nich takové a jiné to nebude.
Jo jestě auta od nich maj šmrnc.
Pouze jen muj nazor nic jineho v tom neni. :oops:
Yaris 3 / 1.33 2011
Gemini_MH
Člen Týmu

Nový (zatím) šťastný majitel

Příspěvek od Gemini_MH »

Ahoj zdravím všechny „Aurisáky“ :o)) Včera jsem si po dlouhém čekání přivezl domů grafitového Aurise no a jak jinak je to krása. To že zdražují naftu to je pro všechny co to neví tím, že já jsem se po 15ti letech co jsem jezdil na benzín rozhodl pro nafťáka :o)) (1,4 D-4D)Ale co, jsou horší věci na světě. Ale motor se mi moc líbí jede to krásně. Jen si budu muset zvyknout přeci jen na jiný způsob ježdění. Šel jsem do něj hlavně kvůli spotřebě najedu tak 35k Km za rok. Teď mám najeto celých 100Km :o))) s průměrnou spotřebou 6,1 (podle počítače) Jel sem převážně po Praze a kus po dálnici. Tak uvidím kam se to dostane až se chlapec zajede.
Jestli tady je nějaký šťastný majitel či majitelka se stejným motorem tak uvítám jeho/její poznatky,hlavně co se týče chování po zajetí. A ještě jedna věc, včera jsem se asi půl hodiny mořil v autě a snažil se spárovat svůj telefon s Bluetooth Auriska a myslel jsem, že tu madam kdyby to jen trochu šlo asi kopnu do úsměvu. No ale nakonec se povedlo. Jak tuhle službu používáte ? Naivně jsem si myslel, že se to bude chovat jako klasické HF třeba ta hnida na ucho a ono je to všechno jinak :o)) Tak se mějte a ať nám to jezdí. Gemini
Alexxx
Člen Týmu

Jako nový účastník tohoto fóra

Příspěvek od Alexxx »

xx
Naposledy upravil(a) Alexxx dne pon 23.06.2008, 19:12, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Auris“