Zdravím všechny,
takže postupně. Nevím, jestli to zrcátko z liftbacku 1985 je úplně stejné na hatchi, ale vypadá dost podobně. Víte to někdo přesně?
Hatchi jsem koupil od Stana, to je pravda. Je to takový guru AE86 a když mi napsal, že pro mě jednu má, neváhal jsem, ač mi to kompletně zkomplikovalo finanční situaci. Lančijáci mi chtějí utrhnout koule že chci prodat hfko, toyoťáci mě vítají...

ale já už prostě nechci auto s předním náhonem (jedině znovu mít Daihatsu Charade GTTi).
Ohledně Silvie - fotky jsem můžu hodit v pondělí, vymazal jsem všechno z telefonu a mám je doma. Motor je 1.8 (1809 cc) CA18ET, výkon 135 koní (99 kW), 183 Nm, Garrett T2 (bez intercooleru), vstřikování MFI. Samozřejmě zadohrabka, nenajdeš rezík, krásný lak, funkční podvozek, dobré brzdy, interiér bez poškození - opravdu krásné luxusní staré kupé (ofiko jde sice o evropskou verzi - hatchback, ale prostě vypadá jako kupé, no...)
Ohledně Datsuna - je k vidění v současném Auto motor a Sport Classic (na kterém pracuji) strana 83, i s kámošem...

Je to klasika bez turba, žádný komplikace.
Idaho - kdo dorazí, 240Z nebo ten motor?

Znáš datsunáře z Úval u Prahy?
AE86 GT-S Coupe, TE71 GT DOHC, a HF Turbo jde z domu.