Konečně ji mam: Toyota Corolla AE86 Hatchiroku

vše ohledně modelové řady Corolla
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nevezl jsi ji náhodou z rožmitálu :D mám pocit že to je ten skorvrak co mi stál pár týdnbu před barákem než ji majitel odvezl do servisu na vyvaření a tam se jim hruzou posatvily vlasy nahlave a furt se jim do toho nechtelo :)

každopádne práce jak na kostele, držím palce - máš co delat :)

mylsím že dokonce i Brunner neodolal a byl se v ní projet když ješte stála u mne :D
Franczz
Člen Týmu

Příspěvek od Franczz »

Nj, je z Rožmitálu. Práce - no nejhorší bude kastle, ale na to mám šikovnýho člověka (a levnýho). Zadní kloubouky tlumičů jsou ale krásně zdravé, což je důležité (celý jsem to odkryl).

Alespoň bude zase nad čím dumat. Každopádně lépe bude, až bude ta zgurvená rez pryč...
AE86 GT-S Coupe, TE71 GT DOHC, a HF Turbo jde z domu.
Franczz
Člen Týmu

Příspěvek od Franczz »

To BRunner: Jo, ta druhá toyotka je úžasná - rok a půl a nikde mě nenechala, vždycky nastartuje a 2TG má užasnej projev...:)

Jinak Starlet je moc zajímavý autíčko...klidně se rádi sejdeme, snad na konci léta už budou káry ready (můj youngtimerovej kámoš má Datsun 280ZX, Toyotu MR2 a ještě Silvii S12, ale ta půjde do světa.

Nevíte kdo by jí chtěl? Najeto poctivých 100000, bez rezíku, dá se říct stav 1 - 2. Akorát začala spojka, to je jediné. Cena 38 000,-
Franczz
Člen Týmu

Příspěvek od Franczz »

Nemáte někdo pls to zrcátko?
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

S jakým motorem je ta S12 a 280tka je tubro nabo NA ? ( Mám turbo motor a uvažuji s ním do 240Z - pokud nekdy dorazí :( )
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Tož blahopřeju k hachině, taky musím pochválit tu tvoji corollu, vypadá dobře. No a jinak by mě zajímaly nějaký bližší informace ohledně té Silvie? Případně nějaké to foto :wink:
Holomek!
AndyGTP
Manager Týmu

Příspěvek od AndyGTP »

jeeej to auto poznam :D:D takze to ty si ju kupil od Stana??? gratulujem :D:D:D a vela stastia!
JCE10L - EE111 - SXA11L - AE82L - AE86L - AE92L
2JZGE --- 4EFE --- 3SFE --- 4AGE --- 4AGE --- 4AGE
Engler4
Navigátor

Příspěvek od Engler4 »

Vypadá to zrcátko stejně jak ty co se mne válí doma .Je to s Corolly liftback r.v.1985,asi AE82 jsou mechanický.Pokud se v tom někdo vyzná .at' dá vědět,POŠLU ZA CENU POŠTY!
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
Engler4
Navigátor

Příspěvek od Engler4 »

Vypadá to zrcátko stejně jak ty co se mne válí doma .Je to s Corolly liftback r.v.1985,asi AE82 jsou mechanický.Pokud se v tom někdo vyzná .at' dá vědět,POŠLU ZA CENU POŠTY!
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
Franczz
Člen Týmu

Příspěvek od Franczz »

Zdravím všechny,

takže postupně. Nevím, jestli to zrcátko z liftbacku 1985 je úplně stejné na hatchi, ale vypadá dost podobně. Víte to někdo přesně?

Hatchi jsem koupil od Stana, to je pravda. Je to takový guru AE86 a když mi napsal, že pro mě jednu má, neváhal jsem, ač mi to kompletně zkomplikovalo finanční situaci. Lančijáci mi chtějí utrhnout koule že chci prodat hfko, toyoťáci mě vítají...:) ale já už prostě nechci auto s předním náhonem (jedině znovu mít Daihatsu Charade GTTi).

Ohledně Silvie - fotky jsem můžu hodit v pondělí, vymazal jsem všechno z telefonu a mám je doma. Motor je 1.8 (1809 cc) CA18ET, výkon 135 koní (99 kW), 183 Nm, Garrett T2 (bez intercooleru), vstřikování MFI. Samozřejmě zadohrabka, nenajdeš rezík, krásný lak, funkční podvozek, dobré brzdy, interiér bez poškození - opravdu krásné luxusní staré kupé (ofiko jde sice o evropskou verzi - hatchback, ale prostě vypadá jako kupé, no...)

Ohledně Datsuna - je k vidění v současném Auto motor a Sport Classic (na kterém pracuji) strana 83, i s kámošem...:) Je to klasika bez turba, žádný komplikace.

Idaho - kdo dorazí, 240Z nebo ten motor? :) Znáš datsunáře z Úval u Prahy?
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

dorazí 240Z motor už je.. EU verze 2sic je moc drahá tak si tahnu US verzi 2sic :)

jj znám ale hlavne komunikuju s Dedkounem ( Harryp z Tochovic ) co je právě tem Datsunářum dává do kupy :D
Franczz
Člen Týmu

Příspěvek od Franczz »

Jo vím. Ale z vlastní zkušenosti říkám, že ten turbovej motor je celkem lenochod, 240Z má lepší charakter a jede stejně..
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Franczz píše:Jo vím. Ale z vlastní zkušenosti říkám, že ten turbovej motor je celkem lenochod, 240Z má lepší charakter a jede stejně..
absolutne ne :D ( mohu potvrdit zase z vlastní zkusenosti :D ) je rozdíl mezi Evr 240 motorem a US 240Z motorem, navíc pokud 280ZXT osadíš IC a zvedenš plnicí tlak jsi na hranici 300PS :) což už s váhou 240Z cvičí ( pozor nesrovnáje auta 280ZXT je mnohem težší než 2-sic 240Z ( proto nechci 280YXT ale "jen" 240Z a swapnout motor..
Franczz
Člen Týmu

Příspěvek od Franczz »

Jo tak to zní moc dobře...to potom jo! Těším se, až s tím přijedeš do mělníka na sprinty.-..
Odpovědět

Zpět na „Corolla“