moja byvala je chorucka
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ok dnes dělám na žluté komplet zadek brzdy, tak pak když to vyjde vlítnu na šedou na zdvihatka 

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
noh, zajtra mi ma doniest typek moju byvalu celicu na "kontrolu". tlaci mu von vodu, ako keby mu aj motor natrepal benzinom, ze tazko startuje, asi na 5-6ty krat aj to po minutovom startovani... no budem mudrejsi, ked to donesie... a mozno sa do nej pustim.
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300

IS 300
to libor12: libore, inak on zevram ma prasknutu hacicku co vedie do kurenia.. je mozne ze ta hadicka pusta dnu vzduch a preto blbne chladiaci system? alebo ze prerazene tesnenie a nasledny tlak v chladiacej sustave tu hadicku roztrhlo? to sa mi zas nezda, lebo prebytocny tlak by zatka na chladici prepustila von, no nie? podla mna to bude len nejaka pixovina...
IS 300

IS 300
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ta hadice do topení je dost silná. Nějaký tlak by vydržet měla. Tlak v okruhu víceméně vytváří že 70%ohřáta voda a zbytek pumpa. Prostě tam voda jen cirkuluje. Může tam tudy voda unikat jestli je to na výtlaku pumpy. Že by se tam tudy dostal vzduch? Ten by se tam mohl rychlejším způsobem dostat přes přepadovou nádobku. Ale tu hadici by právě mohlo roztrhnout právě tlak z poškozeného těsnění. Je ta voda cítit po benzínu? Co olej?
no teraz tu bol.. som sa stym jebkal tri hodiny.. som zbadal, ze pri liati vody bez nastartovania tecie prudom voda von z bloku motora a to presne zpoza spanovaka remenice, cez malu dierku (ktora neviem naco tam je) od vodnej pumpy... som tak zosrandy tu tierku zablendoval drievkom na skusku, ze ci bude tiect a si predstav, ze tecie voda z bloku od rozvodov.. zeby odisla vodna pumpa? inak si to uz neviem vysvetlit... olej je cistucky, bez vody, emulzie.. voda je bez benzinu... proste vsetko ide...
IS 300

IS 300
hadicu som len tak rychlo pomocou trubky spojil, proste som kurenie vynechal z hry,... lebo nie hadica je prasknuta, ale trubka z kurenia (hrdlo)
no neviem, kryt rozvodu som nedal dole... ale pripada mi to ze odtial... neviem ako 4gen, ale ked sa pozries na 5gen 3S-GE pod alternator, napinak a hrdlo kde je termostat, je tam hned na boku bloku (na takom prelise cico) dierka, ktora tam nema vyznam podla mna a stade kvapkala voda-tiekla. a ked som ju blendol, tak tiekla spod veka rozvodou... podla mna to bude pumpa, lebo som ju pri go motora nemenil... no a typek pochodil...
no neviem, kryt rozvodu som nedal dole... ale pripada mi to ze odtial... neviem ako 4gen, ale ked sa pozries na 5gen 3S-GE pod alternator, napinak a hrdlo kde je termostat, je tam hned na boku bloku (na takom prelise cico) dierka, ktora tam nema vyznam podla mna a stade kvapkala voda-tiekla. a ked som ju blendol, tak tiekla spod veka rozvodou... podla mna to bude pumpa, lebo som ju pri go motora nemenil... no a typek pochodil...

IS 300

IS 300
ono mne tam nieco aj drelo, ale len presne pri cca 1800-1950 ot, potom prestalo... a robilo to po GO... ale kaslal som nato... reku nejaka pixovinka... mozno to spravilo to.... jaj ja debko, ze som nedal dole kryt rozvodu... ze by som sa nato pozrel... pixi... ale preco potom cez tu dierku prudom tecie voda? proste ako lejem vodu do chladica, tak odtial tiekla
IS 300

IS 300