mam už třetí toyotu (Celicu 6, Carinu Xli 1.6 a teď Corollu 1.3 16v) a tahle je jediná která dělá problémy

Strašně žere vodu a když jí sežere, tak stoupne teplota na budíku, zastavim, počkám až to dosyčí naleju znova vodu a za dva kilometry mi znova vaří. (syčí z tý hadičky která vede z nádržky na vodu a taky někde pod hlavou asi, je to tam oblepený od předchozího majitele hliníkovou lepící páskou)
K tomu ještě žere olej, ale ne v takovym množství jako vodu, na 500 kilometrů tak litr dva.
Když nastartuju, tak mi lítaj otáčky na volnoběh (nejen na volnoběh, i třeba na jedničku, dvojku) od 800 do cca 2000, vylítnou nahoru(0.5 sekundy) a zase klesnou(0.5 sekundy) a tak se to opakuje třeba 5-10 minut.
Myslim že se netočí větrák u chladiče, zkusim se podívat jestli bych ho nemohl třeba manuálně spínat jestli by to nepomohlo.
No a teď otázka, potřebujuju s ní jet zítra do práce, a pak jí ještě používat 2 měsíce. Stačí když přežije tyhle dva měsíce a pak jí zahodim, ale napadá někoho jak jí udržet tak nějak alespoň pojízdnou tyhle dva měsíce. Když udržim spotřebu pod 25/100 tak bych to snad i uživil. A hlavně jak se zbavit toho přehřívání, jinak startuje a jezdí, ale né dlouho, hned se přehřeje a timhle stylem než bych dojel do práce 5x bych vařil spotřeboval 10 litrů vody.
Předem všem děkuju za jakoukoliv radu. Nebo i informaci, pokud fakt je potřeba jí hned zahodit a koupit jiný auto tak mi to řekněte, hlavně se musim dostat do práce