Změna podsvícení budíků
- Kotass
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Změna podsvícení budíků
Možná už se to tady v minulosti řešilo x-krát, pokud ano omlouvám se, ale na foru 6gc.net jsem našel nabídku plug&play (jednoduše vyměnitelných) diod na změnu podsvícení palubky u 6th gen.
V nabídce jsou barvy červená, modrá, zelená, bílá a jantarová.
http://www.6gc.net/forums/index.php?showtopic=53237
Sada 4 ks stojí 13 $, při současném kurzu dolaru něco přes 15,- CZK / $ je to slabě přes 200,- CZK, samozřejmě se musí připočítat doprava ze Států ale pokud by se udělala nějaká větší objednávka a dopravný se rozhodilo mezi víc lidí, pořád by to mohlo vyjít na slušný penízky, to ještě prověřuju a dám info v případě zájmu.
V nabídce jsou barvy červená, modrá, zelená, bílá a jantarová.
http://www.6gc.net/forums/index.php?showtopic=53237
Sada 4 ks stojí 13 $, při současném kurzu dolaru něco přes 15,- CZK / $ je to slabě přes 200,- CZK, samozřejmě se musí připočítat doprava ze Států ale pokud by se udělala nějaká větší objednávka a dopravný se rozhodilo mezi víc lidí, pořád by to mohlo vyjít na slušný penízky, to ještě prověřuju a dám info v případě zájmu.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tyhle LED žárovky jsou konečně inteligentně řešený přímo na takovouhle věc, ale myslim že je to zbytečnost nechávat si je poslat z USA, já sem si nakoupil LEDky(odpory mám doma) a zbastlil sem si to sám bez problémů, ale chce to bejt trošku šikovnej ale je fakt že to vyšlo o něčo dráž(ale zase poštovný to změní)
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle indiglo? A cena do 500kč? EDIT: Neony,diody(plug&play) polepy na miru www.tachocolor.wz.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ta stránka je naprosto otřesná to snad slátal nějakj totální amatér, mi vadí už jen to že tam nejsou fotky(nebo sem je nenašel)libor12 píše:A co takhle indiglo? A cena do 500kč? EDIT: Neony,diody(plug&play) polepy na miru www.tachocolor.wz.cz
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Fotek je tam mraky a polepy primo na celicy. Tak si otevri galerii. www.newman-tuning.com EDIT: jinak elektroluminiscencni fólii seženeš vč inventoru už od 100kč. Pokud by jsi chtěl osvitit třeba celou střechu interiéru tak objednat můžeš na www.el-cam.com v jakékoli velikosti. Můžeš zakoupit i inventor. I když si ho můžeš vyrobit sám cca za 40kč a ne kupovat předražený jako mají na tuningsamolepky za 500! To samé ty budíky. Cena 2700 je asi tak 10 násobek ceny fólie. Budíky nafot,dej do pc,překresli třeba v corelu do měřítka 1:1. Fólií Ti na plotru vysekne jakákoli slušnější reklamka a celé tě to vyjde do 150 až 500. Pokud by byl zájem můžu hodit návod na inventor. Udeláš ho doma i ze staré nabíječky na mobilní tel,nebo starého rádia.
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já se díval přes mozillu, a bez fotek... ale v IE se fotky načtou v poho... asi někdo nezkoušel kompatibilitu s jinýma prohlížečema než s mrkvosoftovým..garfielld píše:ta stránka je naprosto otřesná to snad slátal nějakj totální amatér, mi vadí už jen to že tam nejsou fotky(nebo sem je nenašel)libor12 píše:A co takhle indiglo? A cena do 500kč? EDIT: Neony,diody(plug&play) polepy na miru www.tachocolor.wz.cz
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
-
- Věčnej rejpal
No já to bral z www.tuningsamolepka.cz nemusíš nic obkreslovat posílat atd. s Newmanem jsem psal a žádný zájem o kšeft teda neměl. No nekoupil bych tam ani tu blbou žárovičku jinak fotky u mě ve fotogalerii.
RAV4 D-CAT
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nič proti www.tuningsamolepka.cz , ale sú to riadni lapli - chcel som od nich brať biele budíky do Kačenky, ale po asi trojhodinovej diskusií na ICQ s maníkom, ktorý musel byť zhulený som to vzdal...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tema bylo zalozeno kvuli diodam plug&play. Nemusis nic objednavat v usa. Tedy muzes,ale u newmana je to za stejnou cenu. Objednaval jsem tel a za 3dny byly doma. Osobne bych polepy resil popsanym postupem. Vyfotit,hodit do corelu a nechat vyseknout u nejake reklamky. Cena bude do 200kc ne 900apod. To same s elektroluminiscencni folii a invertorem. Proc mam nekomu davat cca 2700 za neco co nema hodnotu 200? Invertor za 500! V jakekoli prodejne s elektrosoucastkami Te nevyjde ani 100! Jasne nekdo na to ma,i ja bych si to mohl koupit,ale me to prijde jako nehorazna zlodejna a kdyz si to udelam,bude to podle mych predstav a budu z toho mit vetsi radost.
-
- Věčnej rejpal
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dělal jsem to dvěma známým na "fobii". Fotky bohužel nemám. Fólie jsem objednával na adrese uvedené výše. www.el-cam.com inventor jsem si dělal sám podle návodu z netu. Někde ho nám včetně použitých součástek. To ti můžu poslat. Fotky mých budíku dodám až je budu dělat. Jinak ty na tuningsamolepka nebo newman odpovídají skutečnosti.
- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele: