Změna podsvícení budíků

vše ohledně modelové řady Celica
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Změna podsvícení budíků

Příspěvek od Kotass »

Možná už se to tady v minulosti řešilo x-krát, pokud ano omlouvám se, ale na foru 6gc.net jsem našel nabídku plug&play (jednoduše vyměnitelných) diod na změnu podsvícení palubky u 6th gen.

V nabídce jsou barvy červená, modrá, zelená, bílá a jantarová.

http://www.6gc.net/forums/index.php?showtopic=53237

Sada 4 ks stojí 13 $, při současném kurzu dolaru něco přes 15,- CZK / $ je to slabě přes 200,- CZK, samozřejmě se musí připočítat doprava ze Států ale pokud by se udělala nějaká větší objednávka a dopravný se rozhodilo mezi víc lidí, pořád by to mohlo vyjít na slušný penízky, to ještě prověřuju a dám info v případě zájmu.

Obrázek

Obrázek
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tyhle LED žárovky jsou konečně inteligentně řešený přímo na takovouhle věc, ale myslim že je to zbytečnost nechávat si je poslat z USA, já sem si nakoupil LEDky(odpory mám doma) a zbastlil sem si to sám bez problémů, ale chce to bejt trošku šikovnej :) ale je fakt že to vyšlo o něčo dráž(ale zase poštovný to změní)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Na ebay te to vyjde 12 dolacu i s postou :wink: a jich tam dokonce 5ks
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

A co takhle indiglo? A cena do 500kč? ;) EDIT: Neony,diody(plug&play) polepy na miru www.tachocolor.wz.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

libor12 píše:A co takhle indiglo? A cena do 500kč? ;) EDIT: Neony,diody(plug&play) polepy na miru www.tachocolor.wz.cz
ta stránka je naprosto otřesná :( to snad slátal nějakj totální amatér, mi vadí už jen to že tam nejsou fotky(nebo sem je nenašel)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Fotek je tam mraky a polepy primo na celicy. Tak si otevri galerii. www.newman-tuning.com EDIT: jinak elektroluminiscencni fólii seženeš vč inventoru už od 100kč. Pokud by jsi chtěl osvitit třeba celou střechu interiéru tak objednat můžeš na www.el-cam.com v jakékoli velikosti. Můžeš zakoupit i inventor. I když si ho můžeš vyrobit sám cca za 40kč a ne kupovat předražený jako mají na tuningsamolepky za 500! To samé ty budíky. Cena 2700 je asi tak 10 násobek ceny fólie. Budíky nafot,dej do pc,překresli třeba v corelu do měřítka 1:1. Fólií Ti na plotru vysekne jakákoli slušnější reklamka a celé tě to vyjde do 150 až 500. Pokud by byl zájem můžu hodit návod na inventor. Udeláš ho doma i ze staré nabíječky na mobilní tel,nebo starého rádia.
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

garfielld píše:
libor12 píše:A co takhle indiglo? A cena do 500kč? ;) EDIT: Neony,diody(plug&play) polepy na miru www.tachocolor.wz.cz
ta stránka je naprosto otřesná :( to snad slátal nějakj totální amatér, mi vadí už jen to že tam nejsou fotky(nebo sem je nenašel)
já se díval přes mozillu, a bez fotek... ale v IE se fotky načtou v poho... asi někdo nezkoušel kompatibilitu s jinýma prohlížečema než s mrkvosoftovým..
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

No já to bral z www.tuningsamolepka.cz nemusíš nic obkreslovat posílat atd. s Newmanem jsem psal a žádný zájem o kšeft teda neměl. No nekoupil bych tam ani tu blbou žárovičku jinak fotky u mě ve fotogalerii.
RAV4 D-CAT
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Nič proti www.tuningsamolepka.cz , ale sú to riadni lapli - chcel som od nich brať biele budíky do Kačenky, ale po asi trojhodinovej diskusií na ICQ s maníkom, ktorý musel byť zhulený som to vzdal...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tema bylo zalozeno kvuli diodam plug&play. Nemusis nic objednavat v usa. Tedy muzes,ale u newmana je to za stejnou cenu. Objednaval jsem tel a za 3dny byly doma. Osobne bych polepy resil popsanym postupem. Vyfotit,hodit do corelu a nechat vyseknout u nejake reklamky. Cena bude do 200kc ne 900apod. To same s elektroluminiscencni folii a invertorem. Proc mam nekomu davat cca 2700 za neco co nema hodnotu 200? Invertor za 500! V jakekoli prodejne s elektrosoucastkami Te nevyjde ani 100! Jasne nekdo na to ma,i ja bych si to mohl koupit,ale me to prijde jako nehorazna zlodejna a kdyz si to udelam,bude to podle mych predstav a budu z toho mit vetsi radost.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

no já psal jen své zkušenosti.

libor12 je prostě šikovnej kluk, no a já blbec to koupil, hm ale radost z toho mám taky. :wink:
RAV4 D-CAT
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Já jsem také psal své zkušenosti. Není to vůbec o šikovnosti. Vyfotit a fotku hodit do corelu snad asi zvládne většina. Zanést to do nějaké reklamky kterých je všude dost aby to vysekli na plotru asi také zvládne každý. Ale ať si každý vybere jestli chce platit až 10 násobek skutečně hodnoty.
Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Libore, můžeš hodit foto Tvých budíků jak to vypadá ? Jestli jsem to pochopil správně tak máš plazma look .. v galerii jsem to nenašel. Je pravdou, že s interiérem to udělá hrozný divy, vypadá to pak skutečně o dost líp ..
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Dělal jsem to dvěma známým na "fobii". Fotky bohužel nemám. Fólie jsem objednával na adrese uvedené výše. www.el-cam.com inventor jsem si dělal sám podle návodu z netu. Někde ho nám včetně použitých součástek. To ti můžu poslat. Fotky mých budíku dodám až je budu dělat. Jinak ty na tuningsamolepka nebo newman odpovídají skutečnosti.
L.I.S.A.K.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.I.S.A.K. »

Kdyby se to někomu hodilo tak tady je scan budíků na T18**

Obrázek

je to z holandskýho fóra
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen :-(
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
Odpovědět

Zpět na „Celica“