Rozvody na Corollu E10 hatchback

vše ohledně modelové řady Corolla
djastin
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djastin »

Idaho: me tvrdily v servisu ze mi tam dali japonske rozvody,no co priste si to udelam radsi sam a budu mit jistotu co tam mam.
Mas v nabidce aji serizovaci podlozky ventilu?
Toyota Corolla E11 1.4i 63kW r.v.97 ,bila, social edicion:)
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

poradte budu take menit rozvody u corolly e10 1.4 16V 55kw doporucte m i ty nejlpsi dily co tam mam vymenit..jakou znacku...a ceny tech dilu..dik
Lubomir Klinkáček
Řidič

Příspěvek od Lubomir Klinkáček »

Já jsem si nechal delat rozvody nedávno vyšlo mě to na necelých 6000kč i sprací a měnil jsem rozvodový řemen,vodící a šponovací kladku,řemen na alternátor a vodní pumpu vše od značky GATES, rozvodový řemen(Power Grip) a řemen na alternátor a vodní pumpu(Micro-V/XF) a jsem s tím 100% spokojen :idea:
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

djastin píše:Idaho: me tvrdily v servisu ze mi tam dali japonske rozvody,no co priste si to udelam radsi sam a budu mit jistotu co tam mam.
Mas v nabidce aji serizovaci podlozky ventilu?
bohužel ty má pouze toyota
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

spokojen budete se vším ale jak jsme už psal je to pouze otázka ceny ( origo prvovýrobové díly jsou vetšinou levnější než obecná univerzální druhovýroba typu gates, contotech atd... )
Osoben preferuji práve ty prvovýrobové díly ( pokud jsou cenove srovnatelné s druhovýrobou, což znamená nejčasteji řemeny mitsuboshi, kladky Koyo ..

To petrusxxx :
předpokládám že jde o 1,3 protože 1,4 se v této modelové řade podle katalogu nevyskytuje ( výkon i rok souhlasí a ukazuje na 1,3 ).
rozvodový řemen :
Mitsuboshi ( provovýroba ) - 853,-
BOSCH - 825,-
Contitech - 705,-
jc - 550,-

Osobne bych nešetřil a šel do mitsuboshi, jelikož ho mám vyzkoušený, konkrétne u Contitechu men zaráží že uvádí že na auto pasují dva modely řemenu s ruznýmí počty zubů ( technicky nemožné )

kladky napínací :
kladka 1 :KOYO ( prvovýroba ) - 551,-
Kladka 2 : KOYO ( prvovýroba ) - 692,-

Kladka 1 : Ruville - 749,-
Kladka 2: Ruville - 630,-

U nás naprodejne do druhého dne ( vypsoval jsme možnosti co je na centrálním skladu ) pokud by byl zájem o levnejší řešení jso dostupné i levněšjí produkty ( ale konkrétne u rozvodu bych to neriskoval ) jen jsou na cca 2-3 dny na objendání.
Doručenéí do celé čr do 24 hod kurýrní službou na dobírku ( cca 150,- )

mometnále testujeme i zasílání po české pošte ale uvidíme jak to bdue finančn unosné ( na poštu je to celkem štreka a fura času .. )
Odpovědět

Zpět na „Corolla“