Zdravím,
potřebuji koupit nové čidlo váhy vzduchu.Poradí mi někdo kde se dá jestli se teda sehnat mimo origoš v toyotě?
čidlo váhy vzduchu 7g.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Z čeho jsi usoudil,že je špatné? Podívej se k Idahovi na www.dicompracing.com. Objednával jsem si u něj nějaké věci a bez problémů za rozumnou cenu.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Může to být a nemusí. Můžeš si nechat udělat diagnostiku u toy. Přišlo to najednou nebo pozvolna? Co máš za motor? Předpokládám že máš bavlněnou vložku? Air box pryč a je umístěný před vahou? Vyčistil jsi ji a nic. Někdy se stane při používání bavlněného filtru,že ten olejicek kterým je napuštěná vložka zanese čidlo. To jsi očistil?
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Určitě nechat udělat diagnostiku. Ta Tě bude stát do tisícovky a víš na čem jsi. To co jsem uvedl to je jedna z běžných závad po montáži bavlněné sportovní vložky. Ale jak píše amadeus,zrovna tak může být pryč i lambda,svicky atd..treba i ucpany pal. filtr...Tezko specifikovat. Kdyz jsem se ptal jak jsi na to prisel,myslel jsem,ze máš protokol z diagnostiky.
- Stanly
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
lambdy jsou nový svíčky taky,air bob a vše k tomu jsem čistil vzduchovej filtr je taky novej. Uvidim nechám udělat diagnostiku a bude,ale co jsem se bavil se známym co dělal v toyotě mechanika tak prej na to není moc zpolech protože ůdajně toyoty označí jen oblast chyby ale ne konkrétní.Co je na tom pravdy nevim,ale dik za rady
- Stanly
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
[quote="libor12"]Určitě nechat udělat diagnostiku. Ta Tě bude stát do tisícovky a víš na čem jsi. To co jsem uvedl to je jedna z běžných závad po montáži bavlněné sportovní vložky. Ale jak píše amadeus,zrovna tak může být pryč i lambda,svicky atd..treba i ucpany pal. filtr...Tezko specifikovat. Kdyz jsem se ptal jak jsi na to prisel,myslel jsem,ze máš protokol z diagnostiky.[/quote
když mi naposled dělali diagnostiku tak byla v háji lambda a dál už asi ani nezjištovali tak uvidim co bude novýho
když mi naposled dělali diagnostiku tak byla v háji lambda a dál už asi ani nezjištovali tak uvidim co bude novýho
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Spatna lambda = obvykle bohata smes. Bohata smes desive nici katalyzator, dost mozna ho mas specenej a tim padem se pricpal vyfuk. Proto se to dusi.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz