čidlo váhy vzduchu 7g.

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Stanly
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

čidlo váhy vzduchu 7g.

Příspěvek od Stanly »

Zdravím,

potřebuji koupit nové čidlo váhy vzduchu.Poradí mi někdo kde se dá jestli se teda sehnat mimo origoš v toyotě?
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Z čeho jsi usoudil,že je špatné? Podívej se k Idahovi na www.dicompracing.com. Objednával jsem si u něj nějaké věci a bez problémů za rozumnou cenu.
Stanly
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanly »

auto postradá výkon a dusí se to tak mě napadá už jen ta váha.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Může to být a nemusí. Můžeš si nechat udělat diagnostiku u toy. Přišlo to najednou nebo pozvolna? Co máš za motor? Předpokládám že máš bavlněnou vložku? Air box pryč a je umístěný před vahou? Vyčistil jsi ji a nic. Někdy se stane při používání bavlněného filtru,že ten olejicek kterým je napuštěná vložka zanese čidlo. To jsi očistil?
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

No já osobně bych to viděl na svíčky a nebo na jednu s lambdasond.Ale je možné všechno.Viděl bych to taky na tu diagnostiku a máš klid,víš co kde a jak.
Obrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Určitě nechat udělat diagnostiku. Ta Tě bude stát do tisícovky a víš na čem jsi. To co jsem uvedl to je jedna z běžných závad po montáži bavlněné sportovní vložky. Ale jak píše amadeus,zrovna tak může být pryč i lambda,svicky atd..treba i ucpany pal. filtr...Tezko specifikovat. Kdyz jsem se ptal jak jsi na to prisel,myslel jsem,ze máš protokol z diagnostiky.
Stanly
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanly »

lambdy jsou nový svíčky taky,air bob a vše k tomu jsem čistil vzduchovej filtr je taky novej. Uvidim nechám udělat diagnostiku a bude,ale co jsem se bavil se známym co dělal v toyotě mechanika tak prej na to není moc zpolech protože ůdajně toyoty označí jen oblast chyby ale ne konkrétní.Co je na tom pravdy nevim,ale dik za rady
Stanly
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanly »

[quote="libor12"]Určitě nechat udělat diagnostiku. Ta Tě bude stát do tisícovky a víš na čem jsi. To co jsem uvedl to je jedna z běžných závad po montáži bavlněné sportovní vložky. Ale jak píše amadeus,zrovna tak může být pryč i lambda,svicky atd..treba i ucpany pal. filtr...Tezko specifikovat. Kdyz jsem se ptal jak jsi na to prisel,myslel jsem,ze máš protokol z diagnostiky.[/quote

když mi naposled dělali diagnostiku tak byla v háji lambda a dál už asi ani nezjištovali tak uvidim co bude novýho
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Spatna lambda = obvykle bohata smes. Bohata smes desive nici katalyzator, dost mozna ho mas specenej a tim padem se pricpal vyfuk. Proto se to dusi.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“