na toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky
 na toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky 

takze ODPORUCAM
  takze ODPORUCAM

posel mi vstrikovac a pul roku jsem na to nemohl prijit protoze se to projevovalo sporadicky a nez to napichli bylo to OK
  posel mi vstrikovac a pul roku jsem na to nemohl prijit protoze se to projevovalo sporadicky a nez to napichli bylo to OK  jinak supr kara , na turba nemam jinak ale hlta otacky
 jinak supr kara , na turba nemam jinak ale hlta otacky 
ono to neni o prvnim svezení. citroenem se taky svezeš a nebudeš chtět nic jinýho, po roce zjistíš, že se na něm furt něco sere.Pepa píše:Každopádně běž do Toyoty .Stačí se jen jednou svézt a už žádný jiný nechceš

Cariny je dobré auto . Jen ze své zkušenosti vím , že v případě havárie za něj moc nedostanete , protože pojišťovny přihlíží k tomu , že jich zde moc nejezdí . U mně to byl kombík dvoulitr z r.2005 , najeto 130t.km , druhý majitel , servisováno jen u Toyoty(servisní knížka) , cena byla stanovena na 75 000 Kč .Grund píše:Nazdárek lidi, potřebuji poradit chtěl bych si koupit auto a nevím jestli Carina E 1998 1,6i 73kW 115 000 km, cena cca 120 000 by byla dobrá volba. Jo je to kombík. Jezdil jse ve staré škodověnce apak ve Feldě nyní jsem zdědil Astru v kombiku z97 ale pořád se to s..e, je to k vzteku takový dědictvína toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky

Cimz nerikam, ze je to neprodejny, i kdyby mela 250tis, je to v poho, trosku ji popecovat a byla by jak nova, spodek vypadal pekne.
 Cimz nerikam, ze je to neprodejny, i kdyby mela 250tis, je to v poho, trosku ji popecovat a byla by jak nova, spodek vypadal pekne.