koupit nebo ne?
koupit nebo ne?
Nazdárek lidi, potřebuji poradit chtěl bych si koupit auto a nevím jestli Carina E 1998 1,6i 73kW 115 000 km, cena cca 120 000 by byla dobrá volba. Jo je to kombík. Jezdil jse ve staré škodověnce apak ve Feldě nyní jsem zdědil Astru v kombiku z97 ale pořád se to s..e, je to k vzteku takový dědictví
na toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky 
Re: koupit nebo ne?
mno hlavne dulezita vec nevim jak u vas ale u nas se toyoty snad vubec nekradou 
Carina E Combik 73kw 4A-FE
Jedno z nejlepších aut ohledně spolehlivosti a to i koroze.Moje CARINA 2 začína reznou na levém podběhu a jedněch dveřích podotýkám začíná,po 17 letech s toho 12 v Čechách paráda.Velice slušná spotřeba a to i dvoulitru.A napr.ještě jsem nestartoval dvakrát a to ani v mínus dvacet, a to stojí jen pod přístřeškem.Za šest roků a 75000 km jsem vyměnil destičky a kotouče/ještě originál/zadní tlumič výfuku a lanka ruční brzdy dohramady cca.7500 kč.Samo že nepočítam olej ,filtry,řemeny.Takže opravdu mohu jen doporučit aby jste ji koupil.
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
- kuro
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
za 6 rokov a iba 75t. km??? to si ju nejako pestujes nie???
ja som za necele dva roky, co ju mam natocil 100t. a len mozem potvrdit, co uz je vyssie... kombiky dovtedy neboli moje oblubene, ale inu toyotu by som uz asi ani nechcel... aj po 100 000 km - ziadne zavady, len poctiva vymena oleja, filtrov a bezna udrzba... vlastne ani to nie... tam neni co udrziavat...
takze ODPORUCAM
ja som za necele dva roky, co ju mam natocil 100t. a len mozem potvrdit, co uz je vyssie... kombiky dovtedy neboli moje oblubene, ale inu toyotu by som uz asi ani nechcel... aj po 100 000 km - ziadne zavady, len poctiva vymena oleja, filtrov a bezna udrzba... vlastne ani to nie... tam neni co udrziavat...

LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"

Re: ¨Carina
tak ja mel teda zavadu ale urcite to neni jeji vina
posel mi vstrikovac a pul roku jsem na to nemohl prijit protoze se to projevovalo sporadicky a nez to napichli bylo to OK
jinak supr kara , na turba nemam jinak ale hlta otacky 
Carina E Combik 73kw 4A-FE
Re: Toyo
ono to neni o prvnim svezení. citroenem se taky svezeš a nebudeš chtět nic jinýho, po roce zjistíš, že se na něm furt něco sere.Pepa píše:Každopádně běž do Toyoty .Stačí se jen jednou svézt a už žádný jiný nechceš![]()
![]()
Je to o delši zkušenosti, když zjistíš, že na Toyotu je prostě spolehnutí!
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
Re: koupit nebo ne?
Cariny je dobré auto . Jen ze své zkušenosti vím , že v případě havárie za něj moc nedostanete , protože pojišťovny přihlíží k tomu , že jich zde moc nejezdí . U mně to byl kombík dvoulitr z r.2005 , najeto 130t.km , druhý majitel , servisováno jen u Toyoty(servisní knížka) , cena byla stanovena na 75 000 Kč .Grund píše:Nazdárek lidi, potřebuji poradit chtěl bych si koupit auto a nevím jestli Carina E 1998 1,6i 73kW 115 000 km, cena cca 120 000 by byla dobrá volba. Jo je to kombík. Jezdil jse ve staré škodověnce apak ve Feldě nyní jsem zdědil Astru v kombiku z97 ale pořád se to s..e, je to k vzteku takový dědictvína toyoty jsem slyšel chválu a tak se ptám jaký jsou vaše zkušenosti s tímto modelem. Díky za jakékoliv poznatky
Vcera jsem se svezl v Carine 1.8 79kW a jsem z ni uplne hotovej
Na 90km/h na 5 cca 2500rpm, motor neni slyset, spis se to tak jako vznasi nad vozovkou, uzasnej pocit. Chvili jsem to i ridil, nadherne presny razeni i po tech letech, fakt Toyota je bomba.
Skoda ze ta konkretni uz zacina kvest u predniho skla a byla stocena, kreten majitel nechal na motoru stitek od vymeny oleje 175tis...a tachak nechal stocit na 173tis, to je hruza, jaky jsou ty lidi smejdi a jeste ke vsemu hloupy
Cimz nerikam, ze je to neprodejny, i kdyby mela 250tis, je to v poho, trosku ji popecovat a byla by jak nova, spodek vypadal pekne.
Ale jela bajecne, jinou karu uz nechci
Na 90km/h na 5 cca 2500rpm, motor neni slyset, spis se to tak jako vznasi nad vozovkou, uzasnej pocit. Chvili jsem to i ridil, nadherne presny razeni i po tech letech, fakt Toyota je bomba.
Skoda ze ta konkretni uz zacina kvest u predniho skla a byla stocena, kreten majitel nechal na motoru stitek od vymeny oleje 175tis...a tachak nechal stocit na 173tis, to je hruza, jaky jsou ty lidi smejdi a jeste ke vsemu hloupy
Ale jela bajecne, jinou karu uz nechci