Co byste udělali na mém místě?
- MC1980
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mno, on, když mi volal, tak tvrdil, že už ji vyměnil. A já právě nevím, jestli tam dal novou, nebo nějakou starší. Byl to krátký hovor. Říkal, že to auto půjde projet a pak mi zavolá, kolik to celé všechno dohromady bude stát. Tak jsem chtěl jen vědět kolem a kolem, kolik za tu pumpu může chtít...Pavo.B. píše:Ja jednu mam, ale radsi kup novou cena 1100 ,- ( Idaho takze + sleva okolo 20% )
Tak uvidíme...
P.S.
Když jsem zde tehdy psal první příspěvěk, ani by mne nenapadlo, že se to tu tak rozvine

Takže všem děkuju

- MC1980
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak on mi řekne konečnou cenu za výměnu toho motoru a všech věcí... Uvidíme...Pavo.B. píše:Pak je jeste jedna levnejsi varianta z druhovyroby snad za 700,- , rozhodne kdyz ti rekne vic jak 1200-1300 tak nemluvi pravdu.Takze muze lhat i kdyz rekne 1000 protoze stala 700 - takze tak. Doufej ze je slusnej
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to normalni prace s dokladem a zarukou, pak ti musi dat rozpis - seznam pouzitych dilu a jejich cen + kalkulace ceny prace.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- MC1980
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak předběžně jsme se domluvili na ceně =Tonda píše:Pak sem hoď prosím tě cifru za výmněnu motoru.By mně zajímalo na kolik to tak přijde.Jinak jsem to tu celou tu dobu sledoval a nemněl co dodat.Myslím,že je super že už budeš pojízdnýCo budeš dělat s tím vyndaným motorem? Oprava a prodej?
Výměna motoru - 4.000,- Kč
Doprava z Ostravy do Prahy odtahovkou - 3.000,- Kč (jede tam služebně a prázdný, tak mi to naloží a přiveze)
Opravil (či vyměnil vodní pumpu) - nemám tušení,- Kč
A nevím, jestli něco udělal s tou spojkovou lamelou.
Výměna zadního levého světla - nemám tušení,- Kč
+ s tím, že pokud na něco ještě narazí, ozve se a dá vědět. Neozval se a nedal vědět, tak tam snad nic víc nebylo.
Se starým motorem? Nechám si ho už tady skontrolovat a pokud to bude opravitelné a cenově moc nenákladné, tak ho hodím do gala a prodám. Tak kdyby měl předběžně někdo zájem... Má najeto cca 145.000 km. - takže nabídky sem

Tak jsem sám zvědavý a už se moc těším na zítra dopoledne, kdy už ho budu zase mít

- MC1980
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám autíčko domaPavo.B. píše:ja bych ten motor bral, jen kdyz by byla praskla hlava, mam doma ten samej akorat zadrenej na klice

Ten starý (původní) motor mi nepřivezl. Vezl to s odtahovkou z jiné pobočky. Tak mu musím zavolat, ať ho tam nechá, že si ho pak stáhnu, až tam zas pojedu.
Jezdí to daleko líp, je to o dost tišší, živější. Takže jsem zatím spokojenej. zatím jsem s tím najel 150 km. Tak snad se tam zas něco nepose*e.